Skocz do zawartości

Katalog

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

To ja dam adres katalogu może ktoś doda wartościowy opis dodajemy.com Tu zaczynamy ! spamic ;) Oby nie.Jest to darmowy skrypt,spolszczyłem jak umiałem anglik ze mnie świetny :) .Zacząłem pingowac stronkę i w statystykach wyskoczyły dziwne liczby, przed pingowaniem było Ok dziwne Ale serdecznie zapraszam

Ps.Gdyby było coś nie tak proszę napisać na PW albo tutaj

Katalog Stron Czeka na twój wpis

Witaj Telefon! Wczoraj próbowałem dodać stronę do katalogu, ale ciągle wyskakiwało pole (link zwrotny) dlatego napisałem ten post, wychodząc z założenia, że link zwrotny jest obowiązkowy. :D

Pozdrawiam

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Witaj Telefon! Wczoraj próbowałem dodać stronę do katalogu, ale ciągle wyskakiwało pole (link zwrotny) dlatego napisałem ten post, wychodząc z założenia, że link zwrotny jest obowiązkowy. :D

Pozdrawiam

Proszę zobaczyć teraz,powinno być OK- link nie jest wymagany.Pozdrawiam

to napisz nad polem z linkiem zwrotnym, ze niewymagany

a "benda" zamień na będą w regulaminie i tym podobne artefakty..

Poprawione zmienione,tylko nie wiem jak zrobić z dodawaniem kategorii w tej wersji niema pola do popisu,blokujesz całość albo niektóre -albo albo,nie mam na razie pomysłu z tymi kategoriami może Kontakt e-mailem nie wiem.Pozdrawiam

napisz gdzies widoczna czcionka na stronie dodawania wpisu cos w stylu:

"aby zasugerowac kategorie podaj ja po hashu # w tytule strony"

i bedziesz wiedzial jaka nowa kategorie stworzyc i gdzie przypisac wpis przy moderacji, jesli dobrze zrozumialem problem :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

nie działa przechodzenie na dodane strony !

nie mówiąc o tym że przechodzenie jest poprzez jakieś funkcje php a nie zwykły link :/ :P

Fakt jakiś zrąbany ten skrypt.Dzwonił do mnie admin serwera jest straszne obciążenie z tego skryptu że mi nawet strony nie wyświetla,wywalam go i przepraszam wszystkich co dali wpisy.Został zainstalowany nowy skrypt wydany 17 lutego 2010,stara baza wyczyszczona miała blisko 25 Mb po niecałym tygodniu,graficznie nie powala bo wygląda jak stary poczciwy qlWeb.Pozdrawiam i zapraszam do wpisów

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności