Skocz do zawartości

Generator zaplecza

sbvc

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie tygodnie poświęciłem na tworzenie generatora stron, który potrafi stworzyć unikalną treść.

Wybranie tłumaczenia sprawi, że treść będzie tłumaczona pl->en, a następnie en->pl.

Ponieważ translator nie jest idealny stworzy treść podobną tematycznie do oryginalnej, lecz inną (przedstawioną prymitywniejszym językiem).

Jakie są pozostałe opcje można zobaczyć na screenie:

screen.png

Jeżeli posiadasz duży plik .txt na komputerze, wrzucasz go na serwer, podajesz w polu "Treść z adresów" pełny adres, skąd skrypt może pobrać plik.

System szablonów jest tak zrobiony, że każdy może stworzyć swój szablon, wybrać jeden z proponowanych lub go zmodyfikować.

Tworzenie wyglądu strony jest bardzo proste. Wystarczy w odpowiednie miejsca kodu HTML wstawić:

[slowa_kluczowe] - w miejsce, gdzie znajdują się słowa kluczowe w sekcji head

[tytul] - w miejsce, gdzie znajduje się tytuł w sekcji head

[adres_strony] - tam gdzie ma być adres Twojej strony (dodawany jest bez http i www)

[tresc] - tam gdzie będzie się znajdować treść

[kategorie_poziome] / [kategorie_pionowe] - linki do kategorii treści

Mapa strony znajduje się w pliku: mapa.html

Każda podstrona ma adres w formie XYZ.html (w rzeczywistości działanie strony opiera się o pliki .php i .txt, ale zastosowałem mod_rewrite)

Oto przykładowo wygenerowane niewielkie strony:

https://www.realwebsites.pl/strona1/

https://www.realwebsites.pl/strona2/ - to samo co poprzednia, ale przetłumaczona, zmniejszona ilość znaków w podstronie oraz inny szablon

Narzędzie będzie do nabycia w ciągu najbliższych kilku dni.

Tymczasem ja zachęcam do składania propozycji odnośnie tego co zmienić/poprawić/dodać.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nic innego niż :P

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Google translator też ma ograniczona liczbę żądań z jednego IP więc te parę tysięcy będzie ciężko :P

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Google translator też ma ograniczona liczbę żądań z jednego IP więc te parę tysięcy będzie ciężko :P

Sprawdzałeś? ;> Przecież napisałem, że skrypt zrobiłem tak, że można tworzyć tysiące podstron, więc nie wziąłem tej informacji z sufitu. ;)

@Sprawdzałeś? ;

Baaa nawet dostałem bardzo szybko bana na IP :P

sbvc nie przejmuj się opiniami tych , którzy cos zrobili i nie skończyli - a sprzedają sie ich produkty.

Jest tylko kilka narzędzi wartych swojej ceny za kilkaset $ , reszta to zwykłe narzędzia SEO

Do przudu :)

Zrobisz ten genertator to chętnie go potestuję.

z tego co widac to tysiace podstron nie jest trudno wygenerwoac, tylko ze jak maja to byc statyczne pliki, to upchniecie 50k plikow w 1 katalogu raczej nie wchodzi w gre, jesli w kazdym pliku jest generowany szablon to tym bardziej...

poprawcie jesli sie myle, ale zdaje sie ze hostingi nakladaja ograniczenia na ilosc plikow w katalogu

pomysl nad tym aby program mial takze mozliwosc generowania bazy

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności