Skocz do zawartości

Darmowe dodatki do miniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do pobierania różnych darmowych dodatków do katalogów.

Na stronie znajdziecie również oryginalną wersję miniacza (1.0) oraz mod v2.0.

Dzisiaj zamieszczony został skrypt importujący hurtowo kategorie z pliku tekstowego, dzięki czemu odpada zabawa z ręcznym, mozolnym tworzeniem kategorii, podkategorii dla nowych katalogów. Ktoś już pytał na forum o taki skrypt, dlatego zdecydowałem się go udostępnić. Działa zarówno dla standardowej wersji miniacza (2.0) jak i modyfikacji na sterydach.

Jeżeli bezskutecznie szukacie jakiegoś skryptu, modyfikacji bądź czegokolwiek do katalogu, piszcie w tym wątku, a w miarę możliwości udostępniane będą poszukiwane dodatki.

Screen skryptu importującego kategorie/podkategorie z pliku:

screen_importuj_kategorie.gif

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 6 miesięcy temu...

Po raz kolejny dostałem sygnał o błędzie podczas eksportu wpisów. Przy dużych ilościach wpisów, podczas eksportowania wpisów do pliku otwarty_pelna_kopia.xml mogą występować błędy (zbyt długi czas wykonywania skryptu, przekroczony rozmiar pamięci,...). Aby temu zaradzić zrobiłem drobną modyfikację, polegającą na eksporcie wszystkich wpisów do wielu plików. Pliki XML można wygenerować wszystkie od razu (wykonaj zestaw plików pełnej kopii), bądź pojedynczo. W modyfikacji można także ustalić ilość wpisów na jeden plik XML.

Modyfikacja dotyczy miniacza w wersji mod v.2.0.

Screen poniżej:

screenmini2xmlexport.png

Dostępny pod linkiem z pierwszego postu. W paczce także bardziej szczegółowa instrukcja i opis.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 2 miesiące temu...

Przydałoby się dodać w panelu opcję w konfuguracji:

Opcje zaawansowane

Metoda łączenia się z serwerami: file_get... | fopen | curl | brak/bez

Wtedy przy zaznaczeniu bez od razy pojawiałby się formularz do ręcznego wklepania danych.

Tak jak w moim katalogu.

Jak to zrobiłem info tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=118272

Pewnie Melma umiałby to dodać do panelu :) przerobić/dodać tę opcję aby sama wyłaczyła linijki jak w moim poście.

Ja grzebałem 2 dni aby to znaleźć a co dopiero przerobić panel, jak nie mam czasu.

chętnie skorzystam z przeróbki, o ile Melma ma ochotę przerobić i się podzielić :jezyk1:

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 7 miesięcy temu...
Zapraszam do pobierania różnych darmowych dodatków

do katalogów

.

Na stronie znajdziecie również oryginalną wersję miniacza (1.0) oraz mod v2.0.

Dzisiaj zamieszczony został skrypt importujący hurtowo kategorie z pliku tekstowego, dzięki czemu odpada zabawa z ręcznym,

mozolnym tworzeniem kategorii, podkategorii dla nowych katalogów.

Ktoś już pytał na forum o taki skrypt, dlatego zdecydowałem się go udostępnić. Działa zarówno dla standardowej wersji miniacza (2.0)

jak i modyfikacji na sterydach.

Jeżeli bezskutecznie szukacie jakiegoś skryptu, modyfikacji bądź czegokolwiek do katalogu, piszcie w tym wątku, a w miarę możliwości

udostępniane będą poszukiwane dodatki.

Screen skryptu importującego kategorie/podkategorie z pliku:

screen_importuj_kategorie.gif

Mam mały problem z tym plikiem:

Po wciśnięciu import kategorii wyskakuje:

Warning: include(otwarty_inc/config.php) [function.include]: failed to open stream:
No such file or directory in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 56
Warning: include(otwarty_inc/config.php) [function.include]: failed to open stream:
No such file or directory in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 56
Warning: include() [function.include]:
Failed opening 'otwarty_inc/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in
/home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 56
Warning: file(kategorie.txt) [function.file]: failed to open stream:
No such file or directory in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 57
Warning: file_get_contents(kategorie.txt) [function.file-get-contents]:
failed to open stream: No such file or directory in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 59
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 62
Warning: file_get_contents(kategorie.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream:
No such file or directory in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 59
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/katseobt/domains/seo3.nshosted.pl/public_html/otwarty_admin/importuj_kategorie.php on line 62

Plik config i kategorie.txt znajdują się na serwerze.

Jakieś pomysły ??

Nie jest to wina po stronie serwera. Dostawca super wszystko inne działa bezproblemowo. :)

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 2 tygodnie później...

Plik importuj_kategorie.php należy umieścić w folderze public_html/otwarty_admin/.

demo_miniacz_468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności