Chwila chwila, jeszcze jest opcja, wyhoduj na tym co zdrowe oraz twoje, dbaj o zdrowie, nawyki żywieniowe tego co zjesz, a dopiero potem jest zabij, przyrządź i zjedz smacznie
Właśnie otrzymałem partię wędzonych boczków, szynek, karkówek i schabu, do tego jutro sam zajmę się karpie
Najlepsi są weganie, co jedzą warzywa i owoce (często nie sprawdzają czy w środku robak!!! mordercy!!! ) , które wcześniej były obrzucone obornikiem albo nawozem z mięsa tzw kompostnik, no ale są EKO, nie ładują telefonów na prąd produkowany przez elektrownie, jeżdżą autami z dieslem czy pływają motorówkami z silnikiem spalinowym (Greenpace)
NIECH KAŻDY ŻYJE JAK CHCE, I NIECH JE CO CHCE, I NIECH NIKOMU NIE NARZUCA SWOJEGO STYLU ŻYCIA,
A co do historii z zimą TO PRZECIEŻ PO TO SIĘ POLOWAŁO, BY NA ZIMĘ MIĘSO POSIADAĆ, Robiło się tzw zapasy i dzisiaj też tak jest, przykład kopce czy trzymanie wędlin po miejscach gdzie w mrozie utrzymuje się niska temperatura
Ja tutaj inny bym poważny temat poruszył, O! TAKI