Skocz do zawartości

Porównywanie ofert hostingowych

rubisz

Rekomendowane odpowiedzi

witam

tworzę katalog (z możliwością porównywania) dostępnych na naszym rynku ofert hostingowych i proszę o podawanie propozycji za pomocą tamtejszego formularza.

www.hostingi.info

Będę wdzięczny :angry:

Wiem, że trochę to :yahoo: ale mam nadzieję, że modki mnie nie wyrzucą :P

Jak coś to przepraszam

[...]Choć patrząc na datę stworzenia serwisu - po prostu pomysl skradziony :(

90946[/snapback]

Rok temu miałem domenę hostingi.pl, na której, krótko bo krótko ale, był katalog hostingów i ich porównanie.

Skradłeś mi pomysł?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Juz w najbliższym czasie chcę zrobić wyszukiwarkę - nie była od początku bo było mało ofert więc po co taka wyszukiwarka - jednak teraz to juz można coś pomysleć.

BTW potrzebne są jakieś inne dane (np. konta ftp, czy obsługa CGI)?

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

O... widze że konkurencja wyrosla :(

Choć patrząc na datę stworzenia serwisu - po prostu pomysl skradziony :)

90946[/snapback]

Nie chce się wtrącać :D ale pozwolę sobie choć troszkę :

Czy pomysł stworzenie serwisu porównującego oferty hostingowe jest tak unikalny, że według Ciebie nie mógł narodzić się w innych głowach niż Twoja?

Według mnie stwierdzenie, że jest kradziony jest dużą przesadą....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Choć patrząc na datę stworzenia serwisu - po prostu pomysl skradziony

Faktycznie bardzo oryginalny... poza tym mój serwis oprócz katalogu ma wyszukiwarkę i porównywarkę, co jest jego istotą, a więc

Juz w najbliższym czasie chcę zrobić wyszukiwarkę - nie była od początku bo było mało ofert więc po co taka wyszukiwarka - jednak teraz to juz można coś pomysleć.

... chcesz mi ukraść pomysł???

hmm, no właśnie, czym?  słownik by się przydał.

prawda :)

Ja tylko kojarzę fakty - tak czy inaczej nic na to nie poradzę (patentu nie mam  )

i mieć nie będziesz bo pomysły nie podlegają ochronie prawnej. Dla pewności możesz zapytać na moim forum prawników: https://forumprawne.org

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności