Skocz do zawartości

folio i takie tam ;)

Bełdzio

Rekomendowane odpowiedzi

ok here it is:

uzywam FF i rozdzielczosci 1024x768 i zaobserwowalem co nastepuje:

strasznie duzo pustego miejsca w gornej czesci strony

na stronie informacja - czcionka mi sie nie podoba (rzecz gustu)

i w ogole ta iframe powinna byc wieksza

naglowek ladny

pozdrawiam :)

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

jeśli mowa o białym tle, które jest dookoła menu, logo oraz treści właściwej to szczerze mówiąc jak narazie nie mam żadnych planów, ale liczę, że ktoś mi coś podpowie ;)

zawsze mogę zrobić tam farmę linków ;):)

Bry, napiście co myślicie o https://www.beldzio.com/ z góry thx  :blush:

89931[/snapback]

Sztuczny język, nie ta relacja, pomyśl jaki chcesz nawiązać kontakt. To tak jak z pozycjonowaniem, najpierw określ cel. Takie planowane działania przynoszą efekty.

Pozdrawiam

IMHO powinienes zrezygnowac z plywajacych ramek.

90044[/snapback]

no przecież napisałem, że nigdy nie tworzyłem i nie tworze stron w oparciu o ramki !!

Bry, napiście co myślicie o https://www.beldzio.com/ z góry thx  ;)

89931[/snapback]

Sztuczny język, nie ta relacja, pomyśl jaki chcesz nawiązać kontakt. To tak jak z pozycjonowaniem, najpierw określ cel. Takie planowane działania przynoszą efekty.

Pozdrawiam

90094[/snapback]

Możesz konkretniej ? :>

Możesz konkretniej ? :>

1 - Jeśli jest to wasza oferta, a tak to odebrałem, to powinieneś określić do kogo chcesz kierować swoja (wasza) ofertę.

2- Usuń text o cenach, z doświadczenia wiem, ze przyciąga to klientów, dla których jest najważniejsza cena, a ci którzy mogą zapłacić szukają innych wartości.

3- Ważnym elementem w naszej pracy jest zaufanie klientów... to klientowi nic nie daje. Klient oczekuje wymiernych korzyści. Wiec pisz W du**e mamy komercje, jesteśmy pasjonatami :D, albo usprawniamy procesy biznesowe lub podobne pierdoły - wszystko zależy do kogo celujesz (celujecie);

4- Za dużo tego profesjonalizmu na waszej stronce. :).

Polecam lekturę materiałów dotyczących komunikacji marketingowej i budowaniu relacji z klientem.

Stronka ładna, i wszystko zależy do kogo celujesz. Strona zrobiona w MS Word też będzie miała swoich odbiorców (tak mi sie przynajmniej wydaje :D, że komuś się spodoba). Ja postępuję tak np: przy dobieraniu słów kluczowych, bo przecież nie chodzi bym na stronie miał 10000k odwiedzin, ale żeby na nią trafiali właściwi ludzie i tak samo jest z tekstem na stronie. Oto w tym biznesie chodzi.

P.s Tak mnie wzięło na dywagacje :).

Pierwsze co bym zmienila to nazwa. Nie nadaje sie do branzy. Na nazwe knajpy lub kapeli - predzej ... Wraz z "programming studio" brzmi troche komicznie... czemu nie po Polsku? zeby bylo "profesjonalniej" ;)?

Przynajmniej to by mnie zniechecilo na pierwszy rzut oka jako potencjalna klientke.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności