Skocz do zawartości

Czy to może zaszkodzić?

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dymek, wysłano :)

jeszcze mam pytanie odnośnie punktów i wogóle działania swli

montuje na stronie i dodaje frazy do pozycjonowania, okreslam czestoliwość, ale o co chodzi z tym kupowaniem punktów? Wiem że to przedszkolne pytanie ale może ktos szybko wyjaśni własnie na podstawie link me,

jak wczesniej pisałem próbowałem seomatic ale nie wiem czy miał jakiś wpływ na pozycje mojej strony bo równolegle szły precelki i katalogi, teraz nie ma go juz od jakiegos czasu i pozycja nadal jest taka jak była

google nie filtruje od tak sobie domen za dopalenie SWL :-)

Ale napisałem w najgorszym razie o 301.

Przecież jak chcesz uchronić swoją domenę przed atakami konkurencji - np poprzez dopalenie swl? w momencie całe top10 byś wykosił...

Zresztą Ty podpiszujesz umowy na jakościowe linki nie ja :)

Spróbuj podlinkować wszystkie wpisy e-weblinkiem, możliwe, że część się nie zaindeksowała. Jeżeli chodzi o domenę główną jest wiele narzędzi do linkowania - publiker, adderek czy nawet xrumer :) Przy czym najtaniej wychodzi adderek (za 37 zł Twoja strona zostanie oddana do ~4000 katalogów) i publiker (tutaj ceny są różne).

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Słuchajcie wiec sam postanowiłem pobawić się w swla i mam parę pytań. Zastosowałem Link me, więc poproszę o opinię użytkowników: Podałem że ma się na mojej stronie wyświetlać 5 linków, a wyświetlają się tylko dwa, strona została uaktywniona dopiero dzisiaj więc czy pozostałe trzy dodadzą się sukcesywnie? Nie żeby mi to przeszkadzało ale po prostu jestem ciekawy. Po drugie ktoś poradził żeby swlem linkować do wpisów w katalogach i preclach, ale czy linkować do tych katalogów o wyższym PR czy do tych z niższym? Może głupie pytanie ale ja to widzę tak że jak mam wpis na stronie o PR = 6 to i tak link jest dostatecznie mocny natomiast może warto by było podrasować wpis na stronie o PR=1?

Słuchajcie wiec sam postanowiłem pobawić się w swla i mam parę pytań. Zastosowałem Link me, więc poproszę o opinię użytkowników: Podałem że ma się na mojej stronie wyświetlać 5 linków, a wyświetlają się tylko dwa, strona została uaktywniona dopiero dzisiaj więc czy pozostałe trzy dodadzą się sukcesywnie? Nie żeby mi to przeszkadzało ale po prostu jestem ciekawy. Po drugie ktoś poradził żeby swlem linkować do wpisów w katalogach i preclach, ale czy linkować do tych katalogów o wyższym PR czy do tych z niższym? Może głupie pytanie ale ja to widzę tak że jak mam wpis na stronie o PR = 6 to i tak link jest dostatecznie mocny natomiast może warto by było podrasować wpis na stronie o PR=1?

Jeśli zainstalowałeś swla na pozycjonowanej stronie to usuń go. Lepiej zrobić zaplecze pod Linkme, a linki się nie wyświetlają bo nie zostały wszystkie przydzielone.

Zdobywaj dalej mocne linki, jeden mocny link jest wart więcej niż 100-1000 śmieciowych, nie zwracaj więc takiej uwagi na ilość.

Do strony pozycjonowanej ze względu na Twoją małą znajomość tematu linkuj tylko dobrymi linkami, czyli rób to co do tej pory robiłeś.

Nie instaluj na Swojej stronie SWL-a!

Zbuduj zaplecze jakieś blogi strony tematyczne czy co tam wymyślisz. Przejedź publikerem czy czym tam zechcesz dopalaj SWL-ami, xrummerem :) itd.

Linkuj z zaplecza Swoją stronę pozycjonowaną.

Zbuduj zaplecze numer 2 typowe spamy które nabiją Ci punktów s jakimkolwiek SWL-u i pod to zaplecze podepnij SWL, jeśli uważasz że to za dużo pracy, kup punkty.

Podlinkuj Swoje wpisy w katalogach zaczynając od najmocniejszych właśnie z SWL i z czego tam jeszcze możesz.

Nie przejmuj się tak konkurencją idziesz w dobrym kierunku.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

no dzięki Bartku za rzeczową odpowiedź, więc jest tak że właśnie swl jest na zapleczowej stronie i z niej mam zamiar linkować wpisy na precelkach które linkują do pozycjonowanej strony. Pracy oczywiście się nie boję, dotychczas zawsze pozycjonowałem "ręcznie" ale te czasy chyba juz minęły, tym bardziej że mam już kilka osób które chciałyby abym pomógł im podnieść pozycje w google. Więc myslę o zakupie publikera, decyzję podejmę na dniach, prosiłbym kilka opinii na jego temat i kilka słów na temat do jakiej pracy w pozycjonowaniu on się najbardziej nadaje , bo słyszałem że niektórzy wola seobohatera, ciekawe czym różnią się te dwa programy bo oba przecież to dodawarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności