Skocz do zawartości

program do pozycjonowania :D

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

ha, szukam takiego. smieszne ? oj nie!

taki program do pozycjonowania ma miec jedna jedyna funkcje - kilka schowków. :) kopiuje do schowka nr1 moj adres, do 2 moja nazwe stroy do 3 opis itp... potem wchodze ana katalog, dodaj i wklej 1, wklej 2, wklej 3...

poozycjonowanie staje sie latwe i przyjemne ;)

zna ktos takie cudo ?

zrobiłem program do dodawania do toplist, ma wbudowaną przeglądarkę, liste toplist, i 5 przycisków,

każdy przycisk do innej strony

wybierasz topliste z listy, strona ładuje się do wbudowanej przeglądarki, klikasz któryś przycisk do strony, po kliknięciu pola formulaża wypełniają się danymi, wystarczy ręcznie wpisać kod i kliknąć przycisk dodaj w przeglądarce,

jeśli chodzi o katalogi to byłby problem z stwarzeniem takiego programy ponieważ każdy katalog jest inny, ma inne nazwy pól w formularzu

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

Rozszerzenie do Firefoxa o nazwie Signature u mnie spisuje sie rewelacyjnie, klikasz prawym klawiszem dajesz wstaw sygnaturke i juz gotowe, a mozna tam nawet książki trzymać.

syg_3.png

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar: to jest dokładnie to samo co notatki w Operze.

ha, widać, Operze nie trzeba żadnych rozszerzeń. jest po prostu najlepsza :brawa:

um, trzeba by pobawić się skrótami klawiaturowymi i sprawdzić, czy da się wstawić poszczególne notatki róznymi klawiszami. wtedy dodawanie do katalogów wyglądałoby tak: ctrl + alt + 1, tab, ctrl + alt + 2, tab, ctrl + alt + 3, tab, ... i tak dalej, aż do ostatniego pola. aktualnie muszę 'męczyć się': klikać prawym przyciskiem myszy i wybrać z menu 'wstaw notatkę' odpowiednią notatkę. ale i tak jest kilka razy szybciej niż notatnik i ctrl + v/ c

Przeciż jak uzywasz autouzupełnienia, to klik prawym klawiszem ogranicza sie tylko do opisu :brawa: A co notatek, to nie zupełnie to samo, bo do tego jest inne rozszerzenie :rotfl: A co do skrótów, to umnie raczej nie ma takiej mozliwości.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

nom, wykombinowałem (w Operze): można rozmieścić pionowo okna notatek i katalogu, a potem tylko przeciągać notatki do odpowiednich pól. przydaje się, gdy mamy listę katalogów do 'objechania'.

[edyt]

sorry, przekombinowałem.. wystarczy F4, wybrać notatki i już.. można przeciągać ;)

Ale jak być chciał zauważyć polskie katalogi generalnie opieraja się na trzech skryptach, więc nazwy pól w większości są takie sam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności