Skocz do zawartości

Znowu Onet króluje :P

luman

Rekomendowane odpowiedzi

już po krzyku :rotfl:

dla mnie onet zawsze ssał jakością wyników ;) na razie nie wiem czy jest lepiej, ale się odspamowałem i mnie przywrócili, o co halo :D

teraz zobaczymy jak mnie wypozycjonuje. jak ładnie to może ich polubię :brawa: a jak nie to zostanę przy guglu :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

przyznam szczerze, że wówczas jeszcze nie przypomniałem sobie, że faktycznie kiedyś taki spam popełniłem :) dopiero w mailu od onetu mi to wyłożyli :):D :D

ale że nie ma po co ukrywać tamtych linków, w końcu prowadzą do innych naszych serwisów, to je odkryłem :)

kiedyś zafajczyłem i sobie zpaomniałem :D a że widać nie było, no to człowiek nie pamiętał :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

ano tak. i co więcej dopiero sam onet mię przypomniał o tych schowanych linkach ;)

no ale odblokowali, więc się udało ;)

no ale odblokowali, więc się udało

ale odblokowali i strona jest w wynikach,c zy powiedzieli, ze odblokowali i że możesz jaz głosić znowu ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

wogóle żal mi onetu - pod "gry rpg" pierwsze jest jakieś forum z 5 postami istniejące pewnie od kilku dni i na dodatek nie mającego nic wspolnego z podanym hasłem a dużo z pierwszej strony z wynikami ma mało wspólnego z podanym hasłem :/

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

a propo doda:

DODA - Diecezjalny Ośrodek Duszpasterstwa Akademickiego w Gdańsku :)

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności