Skocz do zawartości

Które serwisy warto wykorzystać?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Serwisy społecznościowe można wykorzystać do promocji strony, zauważyłem że wielu blogerów tak robi. Moje pytanie to czy warto tworzyć nowe profile na daną stronę by chociaż w nim zostawić linka do strony i mieć o jeden link więcej? Z drugiej strony interesuje mnie długoterminowe promowanie i tu wybrałbym jeden, dwa...serwisy społecznościowe, pytanko który polecacie ? Strona po polsku...

na facebooku mozna miec linki dofollow bez zadnego problemu. to ze jak wklejasz linka i doda nofollow nie znaczy ze nie mozna tego ominac. chociazby poprzez zastosowanie aplikacji dodajacej wiadmosci z rss. dajesz na glowna w fb i masz kilka ladnych linkow. oprocz tego na karcie rss jeszcze wiecej ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności