Skocz do zawartości

Proszę o pomoc, strona główna mojego katalogu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Bardzo proszę o pomoc. Mój nowopowstały katalog https://www.kobiecy.yoyo.pl trochę mi się rozjechał.... , tzn. główny blok zamiast być umieszczony na środku po prawej stronie od lewego menu spadł na dół pod lewe menu. Co i gdzie muszę zmienić aby katalog powrócił do dawnego kalsycznego układu elementów. To napewno banalna zmiana ale niestety nie wiem gdzie ją wprowadzić. Z góry bardzo dziekuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Twój "katalog" otwiera się więcej juz 10 sek,ja nie mam tyle cierpliwości.Poco stawić katalog na takim hostingu jak yoyo?

Kup sobie na allegro serwer za 9,99 za rok i na razie wystarczę.W stopce masz już 7 linków i to nie własnych.W jakim celu stawisz ten katalog? pod SWL:?

Yoyo.pl lubi blokować katalogi i inne pozycjonerskie cuda. ;)

ps. moja wypowiedź wnosi bardzo dużo do tematu, bo decyduje o rzeczy pierwszorzędnej czyli istnieniu tego katalogu...

Może jadnak ktoś pomoże zamiast krytykowac hosting? Strona otwiera się może 10s ale pisanie posta o długości otwierania mojego katalogu trwa chyba nieco dłużej, skoro szkoda Ci czasu to po co taka dopowiedź która nic nie wnosi do tematu??

Sprawdź dokładnie szerokości bloków w PA.

Próbowałem manewrowac szerokościami bloków w pa ale to nic nie dało. Aktualnie mam takie ustawienia:

szerokosc główna 770

Szer lewego menu 180

odstep z lewej 0

Blok centralny 590

odstep z prawej 0

szer prawego menu 0

zmniejsz np. blok centralny o 50 zobacz czy pomoże ;)

stawiam że banery w bloku po lewej są szersze niż 180 dlatego ci się rozjechało

Bannery w lewym menu mają po 160 szerokości

zmniejszenie bliku centralnego o 50 też nic nie dało niestety......

w div co na stałe wpisałeś <div style="float: left; width: 180px;"> skasuj wszystko i w class="left" dodaj float: left;

Dzieki za sugestię ale gdzie to mam zmienić? w pa czy w którymś z plików przez ftp? Mógłbyś dokładniej mi wytłumaczyć? Sorry ale jestem jeszcze laikiem w te klocki.... Z góry wielkie dzięki!

w div co na stałe wpisałeś <div style="float: left; width: 180px;"> skasuj wszystko i w class="left" dodaj float: left;

Dzieki za sugestię ale gdzie to mam zmienić? w pa czy w którymś z plików przez ftp? Mógłbyś dokładniej mi wytłumaczyć? Sorry ale jestem jeszcze laikiem w te klocki.... Z góry wielkie dzięki!

w pa w bloku menu mam cos takiego:

<div style="padding-bottom:8px; border-bottom:1px solid #bac2bd; margin:15px 0 8px 0;">

<a href="/" class="in_link_home_cat">Strona główna</a><br />

<a href="/index.php?a=inf" class="in_link_home_cat">Regulamin</a><br />

<a href="/index.php?a=wpis" class="in_link_home_cat">Jak dodać wpis?</a><br />

<p>

<a class="in_link_home_cat">Wyszukaj</a>

i Jeszcze to:...

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.google.com:80 in /var/www/sites/yoyo.pl/k/o/kobiecy/otwarty_disp/pr.php on line 121
Connection refused (111)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności