Skocz do zawartości

Mało funduszy - dużo pomysłów :)

AdamSzymczak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Jak widać, jestem tutaj nowy.

Przyznam, że od jakiegoś czasu obserwuje forum optymalizacji.com.

Jestem w fazie końcowej tworzenia serwisu turystycznego URL=https://www.Turysta24.pl]Last minute - Turysta24.pl[/url]. Strona jest (niby pozycjonowana) pod frazami last minute oraz promy (m-ca w google pod 1-szym hasłem to przeważnie 99-110, pod 2-gim hasłem 20-30 m-ce). Chodziło mi o stworzenie nowego portalu turystycznego, który jest zarówno przyjazny dla odwiedzających, ma wiele ofert i jest wypozycjonowany). Z pozycjonowaniem jest niestety "krucho". Nie wiem, czy ktoś z Was miał kiedyś styczność z hasłami, gdzie ilość wyników = 139.000.000. Wiem, ze fraza last minute jest tragiczna, ale czy istnieje możliwość wypozycjonowania serwisu tańszym kosztem, niz oferowane przez pozycjonerów z firm magiczne kwoty?. Może ktoś chciałby sie tym zająć i pokazać co potrafi ;-) Na dzien disiejszy mozna sie umówić na % od obrotów. Jezeli ktoś taki by sie znalazł to prosze bardzo o kontakt gg:6505672 - lub email: info@turysta24.pl (Na pozycjonowane frazy mam także dość atrakcyne domeny - last-minute24.pl; com.pl

Pozdrawiam!

As

Last minute https://www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1...ukaj&lr=lang_pl - tylko jakies 4 miliony ;)

Tylko powiedz czemu ja ma inwestowac (trzeba by bylo zakupic duza ilosc linkow) w serwis i pozniej czekac na % - a co jesli zakup linkow to powiedzmy 1000zl.? albo wiecej?

Przy pozycjonowaniu skads te liczby sie biora. Pozycjoner nie bierze sobie ich do kieszeni od tak.

pozrawiam

L.

Witaj,

taka jest moja propozycja, nic wiecej nie moge zaoferować, bo wszystko wydałem na koszta zwiazane ze stroną (telefony, meetingi, odwiedzanie gospodarstw firm). Według moich obliczeń miesiecznie mozna (przy DOBRZE wypozycjonowanej stronie) zarobić około 8-10 tyś zł.

Pozdr!

Adam Sz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności