Skocz do zawartości

pozycjonowanie brak efektów po 7 miesiącach

rutekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Firma pozycjonuje nas już 7 miesięcy.Dodam że płacimy ryczałt.. Obiecali Top 10 dla większości fraz w 3-4 miesiące.

Niestety efektu nie widac.Jedyny efekt to 2 strona dla kilku fraz.Wg mnie przez tak długi okres jakies słówka powinny wejsc do pierwszej dziesiątki.Jak mogę sprawdzic co konkretnie zostało zrobione do tej pory przez tą firmę i ewentualnie jak mogę udowodnic że nienależycie wywiązali się z umowy.

Naciągacze widac z daleka...

zażądaj raportu w ktorym bedzie dokladnie opisane co zrobili.

Odnosnie niewywiazania sie, mowili ze w 3-4 miesiace beda efekty ale czy to zawarte jest w umowie? Czy umowa mowi co jezeli w tym terminie sie nie wywiaza... jezeli nie jest to zawarte to chyba niewiele da sie zrobic.

Ogolnie zmien czym predzej firme...

ech, zygac sie chce od tego typu oszustow

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

7 miesięcy to odpowiedni okres czasu aby było widać efekty prac i poprawę pozycji strony ... jeżeli chodzi o sprawdzenie co dana firma zrobiła to możesz:

- sprawdzić linki prowadzące do strony ( LINK - punkt 02 i 03 ),

- przypomnieć sobie czy została wykonana optymalizacja strony ( LINK - kilka podstawowych punktów dotyczących kodu ),

- porównać statystyki odwiedzin z kilku ostatnich miesięcy,

- zapytać firmę pozycjonującą co zrobiła.

Trudno się wypowiadać w sprawie niewywiązania z umowy, kiedy nie znamy treści umowy ... oczywiście nie chodzi mi podawanie treści na forum, ale o to żeby odnaleźć w umowie punkty mówiące o efektach za które płacisz i odpowiedź na pytanie czy efekty są :D

Pozdrawiam ;)

Umowa - jaka była umowa? na ile? na które miejsca, na jaką stronę, i wreszcie co jeśli się nie uda...

Widzę że ostatnio na PIO same takie wątki że ktoś kogoś oszukał

Jak się podejmuje ktoś pozycjonowania bez umowy - pisemnej, to tak jak by wogole nie podejmował usługi. Więc proszę się nie dziwić że ktoś w połowie zrezygnoiwał ze zlecenia, zmienił warunki, lub coś tasm inaczej

Czarno na białym umowa, podpisy, i można dopiero płacić.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Dziękuję za porady.

Z tej perspektywy czasu wiem że ryczałt był błądem, wybraliśmy bo za bardzo zaufaliśmy firmie, myslelismy że jest "ludzka", ale w dzisiejszych czasach szkoda gadac......

Człowiek mądrzejszy po szkodzie.

Dodali ok 90 linków w ponad pół roku. Reszte linków sama dodałam. Optymalizacje zrobiłam tak jak prosili.

Firme zmienię jak najszybciej, z tym problemu raczej nie będzie. Umowę na tzw. top10 mozna wypowiedziec z 2 miesiecznym okresem wypowiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności