Skocz do zawartości

Nowy Katalog Firm by Rak115

PL-mann

Rekomendowane odpowiedzi

PREMIERA KATALOGU POLSKICH FIRM !

KATALOG JEST WŁASNOŚCIĄ MICHAŁA (Rak115)

Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH ZAMIESZCZAM JA TEN POST, OCZYWIŚCIE W IMIENIU MICHAŁA.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przedstawiam Wam jedyny w moim zbiorze Katalog Firm

Mam nadzieję, że Wam się spodoba, jak inne moje katalogi.

Z okazji otwarcia katalogu przekazuję dla forumowiczów kodyGOLD sztuk 20:

PIO1 do PIO20

Piszcie, które wykorzystaliście. Ewentualne sugestie mile widziane, co do templatki, którą ostatnio wykonałem.

Wkrótce strona zostanie przeniesiona na nowy serwer, umiejscowiony w Polsce. :D

Uwaga! W związku ze zmianą firmy hostingowej problemy z mailem 'kontakt@seothemes.pl' mogą wystąpić jeszcze

tydzien. Alternatywnym adresem do tego czasu będzie grabbou@aol.com. Za utrudnienia przepraszamy!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Kukis Nie przejmuj się z moich też. Mimo, że ktoś obiecywał, że niektórych rozwiązań nie będzie wykorzystywał nigdzie indziej. No ale cóż jak się ma kilkanaście lat to tak bywa.

Wnioskuję, że twórca ma kilkanaście lat.. Tak ?

Kiedyś oglądałem jego produkty, ale jakoś się nie zdecydowałem. Gdybym wiedział, że ma kilkanaście lat to nie traciłbym czasu. No a jak takie numery wam funduje...

decerios

Edit: literówka

Jego projektom nic ująć nie mam prawa bo są świetne. No ale niestety charakter pozostawia wiele do życzenia. A Rak piwa jeszcze w sklepie kupić nie może także wnioskuję, że ma kilkanaście lat. Z resztą ban na PiO też o czymś świadczy...

chyba rzadziej wchodze na pio niz kiedys. rak zablokowany, sirkus z iglesiu staja w szranki.... co tu sie dzieje?

wracajac do katalogu. jak zrobiona jest mapka (chodzi o filtrowanie wg wojewodztw)?

katalog ladny i mimo iz wydaje mi sie iz znam katalogi kukisa i mks to nie widze nic zarabanego z nich. ale co ja tam wiem.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności