Skocz do zawartości

Nowy Katalog Firm by Rak115

PL-mann

Rekomendowane odpowiedzi

no niestety tak to juz jest. przykro ze cie wyrolowano, szczegolnie ze pewnie za darmo ci tego nie robil

ja mialem umowe mailowa wylacznosc na temat tekstow z pewna laska a po 3 miechach pojawily sie u konkurencji. chodzi o drogie teksty specjalistyczne. no i kupa, ona podpisala z nimi umowe i prawnik podwazyl moja... tak wiec jak widac na kazdym kroku ktos probuje wyru...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ja nie miałem z nim umowy i to był błąd. Co do mapki to tak jak pisałem nie mam prawa się czepiać bo mu za nią nie zapłaciłem. Zaczął projekt, zrobił tylko mapkę po czym napisał, że będzie mógł dokończyć projekt we wrześniu. To zleciłem dokończenie komu innemu a on chciał kasę za mapkę. Oczywiście nie zamierzałem zapłacić zwłaszcza, że General będzie ją miał standardowo w 1.4. Wolę poczekać i to nie z pazerności a dla zasady. Cała sprawa z mapką ma też drugie dno które mnie kuje najbardziej ale o nim oficjalnie pisać nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności