Skocz do zawartości

SWL - nie rozumiem

faado

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem na forum odpowiedzi na te pytanie i na stronach SWL, a jakoś nie znalazłem, albo nie dostrzegłem. A nadal nie rozumiem co najmniej 2 rzeczy. Ogólnie wiem po co są SWL. Odróżniam zasadę linków rotacyjnych i stałych, ale nie bardzo rozumiem jaka w praktyce czyli w uzyskiwanych efektach czy bieżącym działaniu jest różnica. I czy albo te albo te czy też jakoś się wspomagają. No i punkty. Gry się rejestruję to dostaję ileś tam punktów. Ale nie rozumiem do końca co one dają, jak je stosować i czy i ich ilość się zmniejsza, a jak tak to dlaczego, tzn. co ile "kosztuje". Rozumiem też, że za linki na swojej stronie się zarabia, ale jakie są ogólne zasady. I jeszcze czy np. jak na początek dostałem np. 1000 punktów, to po miesiącu też znów tyle dostanę lub będę miał czy też trzeba nowe jakoś "zarobić" albo dokupić. Dzięki za wszelką pomoc,

Do systemu dodajesz stronkę za którą otrzymujesz punkty(jednorazowo). Ilość punktów może się zmieniać w zależności od parametrów strony(przeważnie najważniejszy jest PR oraz SITE). Tak otrzymane punkty możesz przeznaczyć na linkowanie swoich stron lub sprzedawać.

Punkty to takie "wirtualne pieniądze" za które kupujesz linki na innych stronach. Im lepsza strona(dla systemu) tym więcej punktów za nią dostajesz. To tak w skrócie;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

....Odróżniam zasadę linków rotacyjnych i stałych, ale nie bardzo rozumiem jaka w praktyce czyli w uzyskiwanych efektach czy bieżącym działaniu jest różnica.

główne rożnice miedzy stałym systemem a rotacyjnym jest taka ze :

- w rotacyjnym link idzie na wszsyskie strony w serwisie w stałym tylko na jedną stronę -

- w rotacyjny cześciej wymienia linki na stronach

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności