Skocz do zawartości

Layout do oceny - Opinie

jezol

Rekomendowane odpowiedzi

O tym, że wygładzenie w PS daje ładny efekt, jednak w praktyce będzie to wyglądało z goła inaczej i daje zły podgląd na ostateczny wygląd.

Ano bo wygładzania czcionki w css nie ma. Co nie znaczy, że jest to nie możliwe :)

Co do strony, ładna, moim zdaniem top jest ok. Kolory są bardzo przyjemne, wstydu nie ma. :angry:

Ja jak i wielu innych znanych mi designer'ów używam AA: sharp'a. None nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość, tym bardziej, że Vista i Seven maja auto AA.

U Ciebie jest to chyba strong, więc troszkę za dużo. Strong'a używam tylko do elementów statycznych.

- Kolorystyka ładna, lecz obita.

- Header sporo za duży

- Menu: nie lubię dużych elementów (ja) :) weź pod uwagę, że nie dodasz nowej kategorii bez ingerencji programu graficznego (obrazki/font)

- Fajnie, że dorzuciłeś border na obrazki, uzupełnia

- Ostatnia rzecz, coś co mnie mocno razi - baardzo duża przestrzeń na content, zrób układ na trzy kolumny, bądź inaczej rozstaw bloki.

Pozdrawiam

dzięki za odpowiedź sprawdzę to bo nigdy nie używałem tego, ale po co to robić jak i tak każdy tekst później będzie "wklepany" do kodu.. jedynie co jest ważne trzeba pokazać klientowi w ładnej formie.

Właśnie po to, żeby klient widział jak strona będzie wyglądała w rzeczywistości a nie "na obrazku".

• 3 tygodnie później...

Ja osobiście nie używam aa w tekście, bo później efekt nie do uzyskania online tym bardziej z racji mnogości przeglądarek. Co do layoutu jest czysty i schludny, ale układ oklepany, jak mógłbym się do czegoś jeszcze czepić to główna treść na stronie jest troche zbyt szeroka, a szerokość tekstu choć niby banalne i mało kto przywiązuje uwagę wpływa znacząco na jego odbiór przez czytelnika najlepiej ,żeby nie przekraczała 400 px u Ciebie jest to prawie 700 ot taka mała uwaga na temat web usability, może by jakoś nad nią popracować.

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności