Skocz do zawartości

Co lepsze : kilka krótkich stron zapleczowych czy jedna duża

loel

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio znalazłem w swoich zbiorach ok 100 artykułów na temat starych DOSowych gier. Każda z 20 gier ma ok 5 podstron (które mógłbym podzielić na więcej bo arty mają min 5k znaków).

Niestety nie sądzę, aby można było zdobyć na tym jakiś ruch więc jedyna zaleta to unikalny content. Mam więc okazję aby wreszcie zając się stworzeniem własnego zaplecza.

Jak powinienem to podzielić, żebym mógł jeszcze z tego jakoś skorzystać? Jedna strona i tam wszystkie arty czy może kilka stron z mniejszą ilością artów? Po ile podstron optymalnie powinna liczyć strona zapleczowa z unikalnym contentem robiona tylko pod google?

Jeżeli nie chcesz robić z tego ruchu to podziel treść.

Najlepiej różnicuj ilość podstron. Według mnie od 15 w dół (nawet do 4-5) będzie dobrze.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Co do tekstów to ja Polecam zostawić dłuższe teksty to może dziwne lecz wydaję mi się iż google respektuję długie teksty (nie mogę tego poprzeć testami) a co do subdomen to chyba lepiej wydać kilka groszy na nowe domeny zawsze to lepiej wygląda a teraz to nie jakiś majątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności