Skocz do zawartości

Korzyść z precla pisanego przez inną osobę

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Krótko mówiąc wygląda to tak... Mam precla i mało dodaje do niego artykułów ale znalazłem osobę, która chętnie dodawałaby artykuły do precla na moim hostingu. Osoba ta linkowałby oczywiście do różnych stron, bo precel jest wielotematyczny. Wiadomo... ja opłacam domenę i hosting a precel będzie już bardziej kogoś innego, więc w zamian pomyślałem sobie, że umieszczę 1 linka w blogroll do mojej strony, żeby trochę podnieść jej pozycję na 1 frazę i ogólnie podlinkować.

Czy dużą będę miał korzyść z takiego linka, czy taki link będzie miał dużą moc?

Jak bardziej dopalić takiego linka? Przecież nie będę komuś podlinkowywał wpisów ale może stronę główną i tylko moje arty?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Czy link będzie miał dużą moc zależy od kilku rzeczy. Najważniejsze to czy precel będzie dobrze linkowany i drugie to jeśli chcesz umieścić na nim link do swojej strony to warto aby w takim preclu znalazło się kilka wpisów powiązanych tematycznie z twoją stroną.

Czy link będzie miał dużą moc zależy od kilku rzeczy. Najważniejsze to czy precel będzie dobrze linkowany i drugie to jeśli chcesz umieścić na nim link do swojej strony to warto aby w takim preclu znalazło się kilka wpisów powiązanych tematycznie z twoją stroną.

W preclu już kilka wpisów tematycznych do mojej strony jest a z czasem będą się tam pojawiać nowe co jakiś czas. Ja ze swojej strony będę linkować moje wpisy i ewentualnie stronę główną - jeśli to będzie korzystne. Nie będę linkować wpisów innej osoby, których będzie zdecydowana większość, jakieś 90%. Osoba piszące te artykuły też raczej nie będzie linkować wpisów ale jej klienci - to zależy, niektórzy tak a niektórzy pewnie nie.

Dlatego ja mogę linkować tylko do strony głównej żeby podlinkować link, bo jaki byłby sens linkować artykuły komuś?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności