Skocz do zawartości

Moderowany precelek - Zapraszam

soulfailer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam na w pełni moderowanego precelka. Nowe wpisy indeksują się błyskawicznie! Precelek jest pomału, lecz systematycznie linkowany.

Zachęcam jednak do zapoznania się z wymaganiami dodania wpisu, by zaoszczędzić zarówno mojego jak i Waszego cennego czasu:

1. tylko i wyłącznie unikalny artykuł

2. min 1000 znaków

3. max 3 kategorie dla jednego wpisu

4. max 10 tagów dla jednego wpisu

5. max 3 linki w treści

6. wpisy poprawne językowo oraz stylistycznie

7. wypełnione wszystkie pola wpisu (tytuł, treść wpisu, kategoria, tagi, all in one seo itp.)

8. Linki dopiero po znaczniku "more"!

Tylko wpisy spełniające powyższe kryteria będą dodawane, więc nie trać swojego i mojego czasu jeżeli masz zamiar dodawać śmieci.

www.TwojLink.com

Czekam na Wasze opinie i ewentualne sugestie.

ZAPRASZAM

Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

Przyjemny precelek. Wyrzuć jak możesz ze stopki Wordpress Tweaks i linki do tych "administracyjnych spraw" (wordpress.org).

Pozdrawiam :)

Ok, słowo precel wszędzie pousuwałem, ze stopką zaraz się pomęczę, bo nie widzę tego żeby to tam było, chyba gdzieś zakodowane jest, może ktoś wie jak to usunąć ze stopki: "This blog has been fine-tuned by 7 WordPress Tweaks", w stopce ani w indeksie tego nie widzę :(

W necie trudno znaleźć zadbane w pełni moderowane precle, a jak już takie są to na akceptację artykułu trzeba czekać aż się przypomni włascicielowi. Tak przy okazji, jeśli ktoś zna jakieś fajne, mocne precelki warte uwagi to proszę o linki na PW.

Co do mojego precelka, mogę zagwarantować, że precel nie zostanie opuszczony, artykuły akceptowane do 24h, zwykle kilka minut po dodaniu arta :) . Pamiętajcie: liczą się tylko wartościowe artykuły!

Pozdrawiam

ZAPRASZAM

Faktycznie. Artykuły szybko wpadają do indexu (kilka minut?) :)

Cestro, źle mnie zrozumiałeś, napisałem że moderuję (akceptuję lub odrzucam) na biężąco wpisy, często kilka minut po dodaniu arta.

Dzięki, zaraz usunę stopkę.

Pozdrawiam i proszę o dalsze sugestie.

ZAPRASZAM

Myślałem że się z tego smiejesz ale chyba jednak faktycznie masz rację. Teraz z ciekawości spojarzałem na Twój wpis, opublikowany 2 godziny temu, już zaindeksowany w google, inny wpis 8 minut temu opublikowany - zaindeksowany!

Stopka usunięta...

ZAPRASZAM

Nie chodziło mi o stopkę, a o widget ZARZĄDZANIE.

A tam w stopce miałeś chyba linka do autora templatki więc lepiej przywróć ją B)

E: Jeszcze nie wypróbowany, na razie lekkoatletyka ważniejsza ;)

E2: Faktycznie, wpisy w kilka minut w indeksie. Precelek dodany do listy, mam nadzieje, że nie zniknie szybko z sieci.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności