Skocz do zawartości

Jest problem z stronką

elzi31

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się wam spytać co może być nie tak ze stronką. Mam stronkę Wyszukiwarka mp3 ale coś jest nie tak ponieważ praktycznie na żadnej frazie nic mi nie wyszukuję. A np na Yahoo praktycznie na każdej frazie jest w wyszukiwarce. Na wp tak samo. Tylko na google było na frazie "wyszukiwarka mp3" na 9 stronie. Może mi ktoś doradzić jaka przyczyna może być. Że na żadnej frazie mi nic nie wyszukuję. Choć jak nie katalogowałem stronki, to było na 5 stronie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Chciałbym jeszcze dodać iż stronka miała PR2 a teraz ma 0

Ale np pod frazą "najszybsza wyszukiwarka mp3" w ogóle nie widać aby na któreś stronie była by moja stronka a ta fraza aż taka znana nie jest. Czasami na moją stronkę nie został nałożony filtr przez google?

Pomoże ktoś?

widzę że nikt nie pomoże;/

A jeśli na stronce jest zainstalowany skrypt do wymiany linków, to przez to moja stronka jest zagrożona filtrem?

Dodam, że z własnego doświadczenia wiem, że akurat w tej frazie dostać filtr to nie jest duży problem ... :P

Umocnij się stałymi linkami przede wszystkim.

Skrypt, który posiadasz bardzo ciekawie sobie radzi z G.

Problem z wyszukiwaniem/odtwarzaniem utworów to zabezpieczenie źródłowej biblioteki - Wrzuta nie śpi ;)

1. reklamy cpm - miazga

2. długość ładowania strony - masakra

3. swl ? rzeczywiście może osłabić stronę

4. strona ogólnie źle się wyświetla

może po prostu ludzie wybierają strony które są lepsze/ładniejsze

linkuj linkuj linkuj to wbijesz jakąś pozycję

Dokładnie jest tak jak pisze sh0tek. Widziałem dużo lepsze wyszukiwarki mp3 niż ta.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Witam!

Dziękuję wam za odpowiedź, usunąłem skrypt linkme oraz radio w tle stronki, ponieważ to były główne przyczyny zniknięcia mojej stronki. I pytanie jeszcze jedno kieruję, czy muszę ponownie wysyłać "Poproś o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia witryny" do google, czy też nie. Jeśli tak, to w jakim mam napisać do nich języku Polskim czy Angielskim. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności