Skocz do zawartości

Nowa domena

xamrex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Miałem stronę z darmową domeną .xorg.pl

Dokładnie strona miała adres www.gierki-online.xorg.pl

Kilkanaście dni temu kupiłem sobie nową domenę mini-gry.net, gdyż ta stara wydawała mi się mało atrakcyjna i widziałem że zaczynają się problemy z xorg.pl

Jak się okazało firmę xorg.pl przejęła teraz firma friko.pl

I jestem zmuszony mieć u nich hosting (bo z aliasów zrezygnowali)

No, cóż myślę sobie, może ten hosting nie jest taki zły.

Jako, że miałem opłaconą nową domenę, oraz inny hosting, pomyślałem sobie, że wrzucę tylko plik htaccess z przekierowaniem 301 na moją nową domenę.

No myślałem, że już wszystko cacy, aż do momentu aż zablokowali mi stronę na hostingu z friko.

Pytam się ich co jest do k** grane, i otrzymałem odpowiedź, że nie mogę przekierowywać na inne strony.

No to spróbowałem się ich grzecznie zapytać, co mam zrobić, jeśli chcę przenieść stronę na nową domenę.

Odpowiedzieli że nie może być przekierowania, a jedyne co mogę zrobić, to napisać na stronie głównej, że strona ma nowy adres....

No czyli nici z przeprowadzki strony pod nową domenę..

Bardzo proszę o poradę co mam zrobić...

Wypozycjonowałem już swoją starą stronę (gierki-online.xorg.pl)bardzo ładnie....Chciałbym aby teraz storna miała nowy adres (mini-gry.net)

ale nie mogę zrobić przekierowania 301 ;/ gdyż moja strona zostanie zablokowana przez friko ;(

Wpadłem na pomysł że mogę użyć meta baseherf, co zamieniłoby mi wszystkie linki na stronie na mój nowy adres mini-gry.net

Ale chyba to nie jest dobry pomysł, bo wtedy stara strona (gierki-online.xorg.pl) nie zniknęłaby z indesku google, jedynie dodała by mi się nowa strona (mini-gry.net) co pewnie skutkowałoby banem/filtrem, gdyż byłby to duplicalcontent.

Bardzo proszę o jakieś pomysły co powinienem zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności