Skocz do zawartości

Blasty - czy to coś daje?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

jednak masz problemy z przysajaniem lub zrozumieniem tekstu pisanego no ale cóż nie kazdy jest bystrzakiem

...w tym temacie rozmawiamy o geolokalizacji linków, ...

w tym temacie nie rozmawiamy o geolokalizacji linków ale o tym czy blasty coś dają, jak na razie nikt nie pokazał że coś dają a wręcz przeciwnie co wykazał test na PIO

... stwierdziłeś że linki z xrumera mogą być niebezpieczne ze względu na różnicę w geolokalizacji...

oczywiście przeceiż to widać na załączonym namacalnym przykładzie, czego nie rozumiesz w tym przykładzie ? chetnie Ci to wytłumacze

..niezbyt dobrze wpływa na twoją wiarygodność

Jak już kogos chcesz opiniować to moze zacznij od swoje wiarygodnosci :D

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
oczywiście przeceiż to widać na załączonym namacalnym przykładzie, czego nie rozumiesz w tym przykładzie ? chetnie Ci to wytłumacze

nie widzisz żadnego problemu logicznego w stwierdzeniu, że:

* geolokalizacja linków nie istnieje

i jednocześnie

* linkowanie z zagranicy xrumerem jest niebezpieczne

ta dyskusja do niczego juz nie prowadzi są to tylko przepychanki pomiędzy zwolennikami Xrumerka a Eweblinkowych SWLem ... dawno skonczyły Wam się argumenty, Pozostawcie osąd zwykłym użytkowników.

edit: wy sie tu nakrecacie a pozycje wam stygną :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie widzisz żadnego problemu logicznego w stwierdzeniu, że:

* geolokalizacja linków nie istnieje

i jednocześnie

* linkowanie z zagranicy xrumerem jest niebezpieczne

widze taki ze gielo pół roku temu miał racje a ja nie

To zależy z jakich stron linki prowadzą bo jak z polskich geolokalizacji to masz stronę pozycjonowaną w polsce[/b]. Google coraz bardziej przydziela strony do danej lokalizacji jak wynika z moich obserwacji.
xann dzieciaku nie ośmieszaj się już :D

mam 39 lat a Ty ile że mówisz do mnie dzieciaku ?

ta dyskusja do niczego juz nie prowadzi są to tylko przepychanki pomiędzy zwolennikami Xrumerka a Eweblinkowych SWLem ... dawno skonczyły Wam się argumenty, Pozostawcie osąd zwykłym użytkowników.

Masz rację. Proponuję aby moderatorzy oczyścili ten temat ze zbędnych postów.

Pozdrawiam.

Ciemna strona mocy!

Trochę słyszałem o blastach (xrumerem) i myślałem nad kupieniem jednej takiej usługi, ale jako, że nie chcę wyrzucić kasy w błoto pytam się - czy to coś da?

Jak wykazały testy opublikowane na PIO to czyste wyżucenie kasy w błoto, domena linkowana zmienia golokalizacje co widać na załączonym przykładzie, w polskich wynikach xrumer nie radzi sobie nawet z tak prostą frazą jak: "tanie plotery HP"

Trochę słyszałem o blastach (xrumerem) i myślałem nad kupieniem jednej takiej usługi, ale jako, że nie chcę wyrzucić kasy w błoto pytam się - czy to coś da?

Jak wykazały testy opublikowane na PIO to czyste wyżucenie kasy w błoto, domena linkowana zmienia golokalizacje co widać na załączonym przykładzie, w polskich wynikach xrumer nie radzi sobie nawet z tak prostą frazą jak: "tanie plotery HP"

Po blaście strony lecą do góry ( o wiele pozycji) już w ciągu kilku dni. Wynik ten utrzymuje się na stałe.

Nie ufałbym zbytnio opiniom osób, które popełniają tak oczywiste błędy ortograficzne. Świadczy to tylko o bardzo niskim poziomie intelektualnym.

Ciemna strona mocy!

Rozumiem, że przy dopaleniu stosowną ilością polskich linków wróci szybko znów do polskiego indeksu, zamawiałem blasta testowego i nie zaobserwowałem zmiany geolokalizacji strony w google, ale minelo dopiero 2 tyg wiec jeszcze sie moze to zmienic jak wiecej linkow sie zaindeksuje

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Po blaście strony lecą do góry ( o wiele pozycji) już w ciągu kilku dni. Wynik ten utrzymuje się na stałe.

chodzi o to że jeszcze nikt takiego czegoś tu na PIO nie pokakał wiec możęmy jedynie to traktować jako pobożne życzenia osoby sprzedajacej blasty na allegro nic wiecej testy na PIO mówią i pokazują co innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności