Skocz do zawartości

Drastyczny spadek stawek za klik

altey

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam pytanie odnośnie stawek za kliki w google adsense. W poprzednich miesiącach średnia stawka za klik to 0,1€. Od początku Lipca miałem na stronie kampanię w pop-up, który częściowo przykrywał reklamę adsense. Od kilku dni stawki za kliki w adsense (te same reklamy co wcześniej) spadły do średniej 0,02€ za klik. Czym to może być spowodowane?

Ale adsense nie było w pop-upie, tylko inna reklama przysłaniała reklamę adsense z możliwością wyłączenia.

Pop-upa już zdjąłem i zobaczę czy to coś da, ale skoro piszecie że to nie dozwolone to dlaczego nie zablokowali konta czy nie wysłali ostrzeżenia?

Ale adsense nie było w pop-upie, tylko inna reklama przysłaniała reklamę adsense z możliwością wyłączenia.

Pop-upa już zdjąłem i zobaczę czy to coś da, ale skoro piszecie że to nie dozwolone to dlaczego nie zablokowali konta czy nie wysłali ostrzeżenia?

Oj panie panie, a o czym my z ravau piszemy?

Nie zablokowali JESZCZE, pracownicy google to (podobno) nie cyborgi i najpierw któryś z nich musi namierzyć twoją stronę, raz to zajmie tydz innym razem rok, ale tak czy siak wypłaty nie dostaniesz po banie. Nie masz też szans na odwołanie się mając na stronie popupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności