Skocz do zawartości

Jak to sprawdzić ?

dammian

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę, aby moja strona była np. na 1 miejscu na tagu: hipnoza

jak sprawdzić jak mocną pozycję ma aktualna pierwsza strona ? Bo chcę wiedzieć mniej więcej jakich nakładów trzeba użyć, żeby ją prześcignąć.

Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście.

wpisz site:stronazpierwszegomiejsca w yahoo, tak samo z kilkoma stronami z top i przeanalizuj jakie linki prowadzą do stron konkurencyjnych ale... linki to jedno, jesli nie masz doswiadczenia nie bedziesz umiał ocenić jaka jest moc linków konkurencji i ich jakosc, a poza linkami jest wiele innych czynników wpływających na pozycje strony w google

krótka rada: czytaj forum

Pozdrawiam B)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Mam pytanie: czy dużo czasu może zająć wypozycjonowanie blogu na tag: hipnoza na pierwszą stronę ? Od czego to zależy ?

Bo to dość niszowa fraza, tak mi się wydaje.

PS. Google mi blog zindeksowało pierwszego dnia już i oto tak wygląda mój analytics:

https://img227.imageshack.us/img227/2752/analj.jpg

1. dzień zainstalowania wordpressa i pierwsza notka, google zindexowało ( odwiedzin 15)

2. drugi dzień (odwiedzin 33)

3. trzeci dzień - dodanie notki na wykop - nie weszło na głowną (odwiedzin 266)

Promuję blog na blipie i flakerze (ale bardzo mało wejść z tego źródła np. dzisiaj ok. 30 )

na tag: hipnoza jestem w google na 27 stronie dopiero

Dodawałem blog do katalogów, pisałem komenty na blogach dofollow z wysokim pr

Jak myślicie ? Dobry start ? Co dalej robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności