Skocz do zawartości

Jakie ma znaczenie czy domena jest zarejestrowana na firmę?

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Sprawa nurtuje mnie już bardzo długo, jednak nigdy nie znalazłem na to odpowiedzi.

Jakie znaczenie ma fakt, czy domena jest zarejestrowana prywatnie, czy też na firmę?

Ja zwykle rejestruję prywatnie, bo w .pl mogę ukryć whois.

Rozumiem, że w przypadku osób prawnych domena musi należeć do spółki (ew. jakaś umowa z osobą fizyczną), ale w przypadku DG?

Nie jest to na pewno kwestia wystawienia faktury, bo dane księgowe mogą się różnić od danych rejestracyjnych.

A więc o co chodzi? Po co rejestrować na firmę?

Nie jest to na pewno kwestia wystawienia faktury, bo dane księgowe mogą się różnić od danych rejestracyjnych.

Tak ? U jakiego rejestratora ? Zarówno w dropped jak i ovh jak chcę mieć fakturę na firmę to muszę rejestrować domenki na te same dane...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności