Skocz do zawartości

Wtyczka preclowa do WP ala wypiekacz

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem ostatnio wtyczkę działającą podobnie do wypiekacza - tzn. sam wypiekacz mi nie za bardzo odpowiada dlatego szukam innej do ograniczenia tagów. Ograniczała ona dodawanie tagów - ale w nieco inny sposób - otóż wtyczka powoduje, że nadmierna ilość tagów po naciśnięciu zapisz/publikuj/zgłoś do... po prostu znika, a w przypadku wypiekacza jak pamiętam to było, tak że pojawiało się info, że tagów jest zbyt dużo, ale potem mimo usunięcia przez użytkowników "nadliczbowych" tagów one i tak się tworzyły tylko nie były przypisane do wpisu. Nie wiem jak jest dokładniej z tym w tej wtyczce, ale się nie dowiem jak nie znam nawet nazwy :D

Ogólnie nie chce mieć tysięcy dziwacznych/śmieciowych tagów, znacie coś co pozwoli to zablokować, tak by się w ogóle nie tworzyły nawet w bazie.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Wypiekacz przy próbie edycji ustawień wyskakuje mi: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in ../wp-content/plugins/wypiekacz/wypiekacz.php on line 1236

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ../wp-content/plugins/wypiekacz/wypiekacz.php:1236 ) in ../wp-includes/pluggable.php on line 868

mam jeszcze WP 2.9.2

Wiecie co to może powodować?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

to wina wypiekacza, mam na jednym z blogów jeszcze starą jego wersję i nie robi problemów, a na kilku blogach nowsze wersje się wysypują

ale no problem, jak cofniesz i jeszcze raz przejdziesz do ustawień wtyczki to zobaczysz, że ustawienia zostały zapisane, mimo wysypki

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Tak, wiem ale niektóre opcje działają, a niektóre nie - np. omijanie reguł dla administratorów/redaktorów nie działa.

W opcjach wypiekacza jest chyba "usuń tagi ponad limit" czy coś w tym stylu ;)

Faktycznie jest :) i usuwa w pełni z bazy

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności