Skocz do zawartości

Zatrzymajmy ACTA!

1sh.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skupiacie się tylko na internecie a To nie tylko o to chodzi (video):

Ustawa ACTA

To jest wbrew polskiej konstytucji .

Po podpisaniu Traktatu lizbońskiego prawo europejskie jest ważniejsze od prawa i konsytuacji Państwa członkowskiego :jezyk1:

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Pamiętaj to jak wczoraj jeszcze z czasów studiów;) Najpierw kostytucja, po niej ratyfikowane umowy miedzynarodowe, a później cała reszta;)

Farage inaczej mówj :jezyk1:

Kocham tego gościa polecam w ogóle kanał

https://www.youtube.com/user/odDymarkow

Ale jak by nie było ptrzc na to co się ostatnio dzieje (nie chodzi mi tylko o ACTA) dla Naszego kochanego kraju ważniejsze są przepisy UE niż nasze własne :)

Jakub Jaworowicz

no i tak jak z wieloma sprawami dużo krzyku i zero konkretów a działania jeszcze mniej :rolleyes:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dodam, że uchwała o tym żeby to podpisać w Tokio została podpisana czy tam zatwierdzona przez ŚP Lecha Kaczyńskiego

Swoją drogą...

Piractwo jest potrzebne, a ACTA nie

tutaj dowód

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności