Skocz do zawartości

[sprzedam] Szablony aukcyjne i na strony www ( paczka)

anka1705

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Sprzedam paczki szablonów:

15 szablonów aukcyjnych

5 szablonów na strony www

Wszystkie 20 szablonów są pocięte i zakodowane. Są unikalne, gdyż jak narazie nie zostały nigdzie sprzedane w przeciwieństwie do innych szablonów płatnych czy darmowych, które ściąga miliony osób. Kupujący otrzyma:

- index.html ( zakodowany szablon)

- style.css ( dzięki temu łatwo zmienić wygląd całej strony bez zbędnych problemów) ( style.css kupujący otrzymuje oczywiście tylko przy szablonie strony www, szablony aukcyjne są inaczej zbudowane)

- folder z pociętą grafiką

Szablon został kodowany na divach, nie tak jak większość jeszcze szablonów na tabelkach, gdzie rozjeżdża się grafika.

Cena paczki to 20 zł, więc za jeden szablon wychodzi 1 zł.

GRATIS !

Gratis do paczki dodaję 8 szablonów ( grafika), które nie są jednak pocięte i zakodowane. Kupujący otrzyma dodatkowo zatem:

- plik psd ( umożliwia edycję szablonu, zmianę jego grafiki itd. )

Oto linki to zdjęć każdego szablonu:

AUKCYJNE:

szablon1

szablon2

szablon3

szablon4

szablon5

szablon6

szablon7

szablon8

szablon9

szablon10

szablon11

szablon12

szablon13

szablon14

szablon15

WWW:

szablon1

szablon2

szablon3

szablon4

szablon5

GRATISY:

szablon1

szablon2

szablon3

szablon4

szablon5

szablon6

szablon7

szablon8

Oczywiście napis " szablon" jest tylko i wyłącznie na tych zdjęciach. Niestety nie mogłam pokazać szablonów z przykładową treścią, choć bardzo ładnie się one prezentują.

Z pewnością każdy znajdzie tu coś dla siebie, a cena za wszystkie szablony to tylko symboliczne 20,00 zł.

Jak kupić paczkę:

Osoby zainteresowane zakupem paczki proszę o kontakt na anka1705@onet.eu lub GG: 18599823. Osoba, która się ze mną skontaktuje, aby zakupic paczkę powinna podać imię i nazwisko w wiadomości. W wiad. zwrotnej osoba ta otrzyma moje dane osobowe, w celu wykonania przelewu na należytą kwotę. Nastepnie należy wysłać mi a e-mail potwierdzenie wykonania przelewu, chyba, że pieniężki zostaną od razu zaksięgowane przez bank, wtedy nie będzie takiej potrzeby. Ja następnie wysyłam paczkę osobie kupującej.

Szablony są wykonane przeze mnie i jakakolwiek zmiana ich wyglądu graficznego w celu ich sprzedaży jest zabroniona.

UWAGA :)!

Tylko od 2-9 sierpnia osoby, które zakupią paczkę zapłacą tylko 5,00 zł :)!!

Zachęcam do zakupu ! :)

Pozdrawiam serdecznie

Anna T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności