Skocz do zawartości

Pomocy-jak dodać słowa kluczowe do katalogow SEO

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowym użytkownikiem PIO przeczytałem większość tematów na forach. Wszędzie jest mowa o dodawaniu słów kluczowych do katalogów ale nie rozumiem jak to zrobić technicznie.

Posłużę się przykładem chcę dodać słowo kluczowe"bielizna ślubna" to gdzie i jak powinienem je umieścić w polach dodawanych w katalogach.

W większości są następujące pola"URL", "tytuł strony", "opis strony", "słowa kluczowe", ades e-mail"

Dziękuję za pomoc

Przeczytaj w swoim poście jakie są pola :)

Witam

Mogę tylko podejrzewać iż powinienem je wpisać w pole słowa kluczowe czy tak?

I jeszcze pytanie jeżeli słów kluczowych jest dość dużo 15 fraz bo tyle jest wpisanych w panel sklepu to jeżeli chcę pozycjonować na trzy frazy to powinienem wpisywać ów trzy frazy.

Sorry ze zadaję takie trywialne pytania ale naprawdę dopiero zaczynam przygodę z pozycjonowaniem.

W tytule strony też dawaj frazę na które pozycjonujesz stronę. Np. przy dodawaniu nazwij stronę bielizna ślubna. Zmieniaj se je od czasu do czasu na inne frazy na które pozycjonujesz.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności