Skocz do zawartości

instalacja Linkme w wordpressie pomocy potzrebna

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, nie znalazłem w manualu opisu do instalacji systemu w wordpressie stąd mój post bo mam problemy z instalacją Jest tak:

dodałem stronę pobrałem skrypt, postanowiłem wypróbować na stronie w subdomenie Do katalogu głównego subdomeny (czyli na serwerze w podkatalogu głównej domeny) skopiowałem pliki skryptu a w pliku footer umieściłem kod. Mój footer wyglada tak:

<div id="footer">

<ul>

<?php if (is_page()) { $highlight = "page_item"; } else {$highlight = "page_item current_page_item"; } ?>

<li class="<?php echo $highlight; ?>"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>" rel="nofollow">Strona główna</a></li>

<?php wp_list_pages('sort_column=menu_order&depth=1&title_li='); ?>

</ul>

<p><a href="#header">Powrót na górę</a></p>

</div>

</div>

</div>

<div id="copyright">

<p>© Copyright 2009 <b>Faktomontaż</b>. Wszelkie prawa zastrzeżone!</p>

</div>

<?php

include("1bd8d4b370897c3fa3b9b3.php");

echo @LinkMeShowLinks("", "", " - ", "<div style=\"text-align:center;margin:auto;\">", "</div>");

?>

</body>

</html>

no i linki się nie wyświetlają. Przy zgłaszaniu strony podałem że 5 linków ma się pokazywać więc nie zad dużo chyba.Chmody ustawiłem jak się należy. No i linki się nie pojawiają a status instalacji mówi że nie umieściłem linków na stronach. Moja strona stoi na wordpressie, próbowałem wstawiać w headerze i tez nic, co robię nie tak?

rzeczywiście sposób z forum link me działa, wielkie dzięki. teraz mam inny problem dotyczący link me, mam nieaktywną stronę(efekt omyłkowego usunięcia jej przeze mnie) ciągle wisi i nie mogę ani jej dodać na nowo bo już jest ani jej edytować bo jest nieaktywna, jak ją uaktywnić? jak zarządzać tego typu sprawami bo w panelu nigdzie nie widzę opcji aktywacji, pomocy plis ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności