Skocz do zawartości

Oferta www.1sh.pl

1sh.pl

Rekomendowane odpowiedzi

www.1sh.pl

* 5 GB pow.

* BRAK LIMITU/mies. transferu

* Bazy MySQL*

* 50 domen - Reseller

* nieograniczona ilości subdomen

* Web mail

* Konta FTP

* Konta e-mail

Nasza oferta hostingu jest wyjątkowa. Zupełnie za darmo otrzymujesz usługę hostingową. Oferujemy bardzo dobre wsparcie techniczne. Nasze nowatorskie rozwiązania w dziedzinie zarządzania usługami pozwoliły zminimalizować nasze koszta. Dzięki temu otrzymujesz konto hostingowe o parametrach znacznie wykraczających poza normalne standardy.Obecnie oferowana usługa posiada pełny panel Reseller który daje nieograniczone możliwości konfiguracyjne. Staramy się tworzyć nasze usługi na podstawie uwag jakie otrzymujemy od użytkowników. Jesteśmy jedynymi usługodawcami darmowego hostingu o takich parametrach na rynku Polskim.

Darmowe Usługi Hostingowe 5GB/Bez limitu transferu www.1sh.pl

1.Założenie konta na stronę WWW jest darmowe, jednak zastrzegamy sobie prawo do blokowania konta bez podania przyczyny.

15.Zastrzegamy sobie także prawo do usunięcia konta bez podawania uzasadnienia.

17.Obowiązkiem użytkownika darmowego hostingu jest umieszczenie napisu - w postaci nazwy naszej domeny z przekierowaniem na naszą witrynę internetową.

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

"Nie ma nic za darmo" - Gdzie jest haczyk?

Rozumiem Twój niepokój, lecz nasze usługi są kierowane dla osób pragnących posiadać witryny internetowe zgodną z prawem. Często się zdarza że jesteśmy zmuszeni blokować konto bo użytkownik rozpędza się i umieszcza pliki nie zgodne z prawem - z regulaminem. Nie przeprowadzamy rozmów na ten temat. Regulamin jest jasny. Staramy się go dopasować by był do zaakceptowania. Można oczywiście wymienić punkty które ewidentnie wskazują na naszą bezwzględność jeżeli chodzi o takie działania jak blokada konta. Lecz jest to naturalna forma ochrony naszych usług i użytkowników. Więc proszę nas zrozumieć. Kwestia poruszona przez Ciebie "Nie ma nic za darmo" , jest to nasza polityka firmy by dostarczyć usługę za darmo. Jedynie o co prosimy w regulaminie to o umieszczenie napisu 1sh.pl w dowolnym miejscu na stronie z przekierowaniem na naszą witrynę.

1.Założenie konta na stronę WWW jest darmowe, jednak zastrzegamy sobie prawo do blokowania konta bez podania przyczyny.

15.Zastrzegamy sobie także prawo do usunięcia konta bez podawania uzasadnienia.

17.Obowiązkiem użytkownika darmowego hostingu jest umieszczenie napisu - w postaci nazwy naszej domeny z przekierowaniem na naszą witrynę internetową.

Dziekuję za wyszczególnienie punktów regulaminu o których pisałem wcześniej.

Piszę się na testy ;)

edit.

Formularz nie przyjmuje polskich znaków i myślników no i nie informuje o tym od razu.

Czekam na akceptację moderatora.

Jeśli się ma dobry pomysł na biznes to można zarobić na darmowym hostingu i to bez reklam - niebawem my też startujemy z takim projektem

Ja natomiast mam inne zastrzeżenie natury technicznej/prawnej wasza firma jest zarejestrowana już od kilku lat - jednak trochę naginacie prawo

Oto zapis z waszej działalności:

4521 - General construction & civil engineering

4522 - Erection of roof covering & frames

4533 - Plumbing

4541 - Plastering

A po polsku

generalnie budowlanka i inżynieria

pokrycia dachowe i ramy dachów

hydraulika

tynkowanie

I teraz mam pytanie jak to się ma do hostingu ? - Jakoś mnie nie przekonuje żeby u hydraulika (dobry zawód) trzymać nawet darmowe strony www (pomijam aspekt prawny tego przedsięwzięcia)

Firma według dokumentacji została zarejestrowana w listopadzie 2006 roku natomiast wasza domena:

created: 2010.03.17 11:31:18

last modified: 2010.07.05 16:18:25

Zupełnie nie wskazuje na pokrycie w słowach:

Nasze nowatorskie rozwiązania w dziedzinie zarządzania usługami pozwoliły zminimalizować nasze koszta

Oczywiście Google też nam wiele mówi i mamy coś takiego:

https://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=pl

Naprawdę nie chcę się czepiać jednak żeby to wypaliło załatwcie sprawy prawne związane z prowadzeniem takiej działalności (to że za FREE nie zwalnia waz z obowiązków prawnych) oraz nabierzcie trochę doświadczenia na tym rynku zanim zaczniecie się reklamować na wymagających forach - temat pewnie padnie jak większość tu hostingów za FREE lub/i za sms

Tak czy tak życzę powodzenia

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie rozumien słowa naginacie prawo? witryna www.1sh.pl jedynie pełni formę informacyjna o usługach. Sprawy prawne zostały uregulowane. Na podstawie tego świadczymy usługi. Forum? Tak było ale okazało sie że nie ma potrzeby go posiadać z powodu małego zainteresowania. Tylko osobiście nie rozumiem jednej sprawy czemu nastawiasz sie jak wróg?

Nie nastawiam się jako wróg - pokazuję tylko problemy jakie nie zostały jeszcze rozwiązane

Wasza firma nie ma nic wspólnego z hostingiem, nie macie zielonego pojęcia o tym biznesie, a używacie sformułowań sugerujących że ma się do czynienia z potentatem w dziedzinie hostingu. Wystarczyło napisać pewne zdanie - "Zaczynamy w tym temacie biznes - zapraszamy na testową darmową usługę" wtedy bym się tylko czepił zapisów waszej działalności gospodarczej.

Fakty:

- Wasza działalność zarejestrowana w UK nie ma nic wspólnego z Hostingiem (tak więc nie możecie pod jej marką prowadzić nawet darmowego hostingu)

- Stawiacie pierwsze kroki w temacie Hostingu

Dodatkowo:

- Obstawiam że te kilka maili prowadzi do jednej osoby

- Obstawiam że jesteś młodą osobą która pod przykrywką firmy Ojca lub znajomego stara się stawiać pierwsze kroki w tym biznesie

- Obstawiam że szybko zmienią się zasady jeśli jeszcze szybciej nie padniecie

Proszę zrozumieć że moje wytykanie błędów to nie jest złośliwość (to co dopisałem dodatkowo to moje prywatne przemyślenia i mogą się nijak mieć do stanu rzeczywistego) ale wskazanie błędów które inni wykorzystają z dużo większą siłą i impetem.

PS: Nie cytujemy tutaj bez potrzeby całych wypowiedzi

PSII: Szata graficzna się nadaje do wymiany

Dziękuję więc za uwagi.Postaram się w miarę możliwości je wykorzystać. Co do wieku to chyba jednak Pan przesadził bo obawiam się że jestem dużo starszy jak Pan panie Kojotek_OX.

Rozumiem że darmowy hosting może być kijem wsadzonym w mrowisko ale to nikomu nie przeszkadza chyba że ktoś miał podobny plan. Pasja kilku ludzi + doświadczenie + pieniądze sprawiają że powstaje usługa. Nie po to by zarabiać lecz by robić koszty a przy okazji poznać nowych ciekawych ludzi, którym towarzyszy ta sama pasja.

@1sh.pl - I musiałeś zdradzić po co się stawia darmowy hosting ? ;) - Poprawcie wpisy w działalności gospodarczej i będzie OK naprawdę szkoda wpakować się na minę

Jak by to powiedzieć - dostałem wjazd na serwer na jakieś 5 min i to była tragedia jakich mało widziałem kiedykolwiek (serwer zupełnie nie skonfigurowany, wszelkiego rodzaju ataki były możliwe do wykonania włącznie z przejęciem pełnej kontroli nad maszyną i dostępem do ROOT) - stąd przesunięcie otwarcia serwera tak się domyślam - pierwsza mądra decyzja

Niestety tak to jest jak się bierze za coś na czym się nie ma zielonego pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności