Skocz do zawartości

Po prostu katalog stron

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Brak Budownictwa z przyległościami.

Dodałem stronę do Turystyka -> Pensjonaty klikam Dodaj wpis i nie przechodzi do żadnej planszy mówiącej, że wpis oczekuje na dodanie lub że został dodany, nie wiem czy to działa sprawdź sobie. Mam Firefox-a.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Dodałem stronę do Turystyka -> Pensjonaty klikam Dodaj wpis i nie przechodzi do żadnej planszy mówiącej, że wpis oczekuje na dodanie lub że został dodany, nie wiem czy to działa sprawdź sobie. Mam Firefox-a.

90273[/snapback]

Potwierdzam ten sam błąd, pod FF, dodając strone znów zostaję przeniesiny do formularza.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Po zgłoszeniu strony nie widzę możliwości powrotu do strony głównej? Trzeba bawić się w usuwanie części adresu w przeglądarce :rotfl:

Co do rejestracji i konieczności akceptacji to niestety jeżeli decydujesz się na tworzenie i moderowanie katalogiem - to musisz być świadomy tego, że jest przy tym dużo pracy :brawa: Jeżeli zbyt dużo to albo weź kogoś do pomocy lub zrób automatyczne dodawanie stron ;) Decyzja należy do Ciebie :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

I jeszcze jedno, nie pozwalasz na takie same tytuły??

Title is not unique in the parent category.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

mała uwaga:

po dodaniu tekst "link został dodany" posypało się kodowanie (nie ma ł)..

i może warto zrobić przekierowanie na stroną główną lub do kategorii, w której dodawałem stronę (jakiś header z parametrem po prawidłowym dodaniu do bazy).

Wtedy ten komunikat mógłby wyświetlać się nad lub tuż pod nazwą kategorii.

I rzeczywiście brak możliwości powrotu na stroną główną..

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

Dziś skusiłem sie na małą inwestycje w linki na początek i na koniec 6161 pt z linkora styknie. Co do błędów to juz wszystkie wyeliminowałem jako tako, tak sądzę. Mirror jest juz dostępny także na katalog #2. Wprowadziłem trochę mały zamęt w podziałach federacji wszystkie wpisy na tym serwerze będą segregowane według długości opisów więc tak jak w G trzeba będzie sie przyłożyć być wysoko [teoria]. Zaś na mirrorze #2 wszystko segreguje się według pr. Następna kopia juz niedługo na serwerku w Holandii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności