Skocz do zawartości

[Wykonam] Ręczne katalogowanie stron

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj mam do zaoferowania ręczne katalogowanie stron. Posiadam w tej dziedzinie duże doświadczenie. Mam już wielu stałych klientów, którzy przekonali się o profesjonalnym wykonywaniu przeze mnie swojej pracy. Posiadam listę tylko wartościowych katalogów. Każdy z nich ma duży site, BL, PR oraz małą ilość linków wychodzących. Dzięki temu moc dodanych wpisów z dnia na dzień rośnie. Posiadam do zaoferowania kilka pakietów:

Pakiet 50

Dodanie strony do 50 wartościowych katalogów. W tym także do płatnych takich jak zgred.pl oraz podobnych. Do każdego katalogi układam unikalny opis. W przeciwieństwie do konkurencji każdy opis jest pisany przeze mnie, a nie mieszany z mieszarki synonimów.

Cena: 80zł

Pakiet 100

Dodanie strony do 100 wartościowych katalogów. Wliczając w to także płatne (jest ich więcej niż w pakiecie 50). Także do każdego katalogu układam unikalny opis.

Cena: 150zł

Pakiet 200

Dodanie strony do 200 wartościowych katalogów. W tym również cenionych, płatnych. Unikalny opis układam do każdego katalogu. Płatnych katalogów więcej niż w pozostałych dwóch pakietach.

Cena: 280zł

Pakiet 250

Dodanie strony do 250 wartościowych katalogów. W tym również cenionych, płatnych. Unikalny opis układam do każdego katalogu. Najwięcej wpisów w płatnych katalogach.

Cena: 350zł

Istnieje możliwość katalogowania opisami z mieszarki synonimów. Wtedy cena za jeden zaakceptowany wpis wynosi 70 groszy. Każdy opis do mieszarki piszę w cenie 2zł (po wygenerowaniu opis będzie miał 500 znaków).

Oprócz tego umożliwiam także katalogowanie opisami nieunikalnymi pisanymi przeze mnie ręcznie (przykład 1 opis -> 20 katalogów). Cena takiego pakietu to 55zł za zaakceptowanie w 100 katalogach.

Nie jesteś pewny co do moich usług? Śmiało mogę Ci podać namiary na moich klientów lub pokazać przykładowe strony, które katalogowałem.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu:

email: bergiel kropka kamil malpa gmail kropka com

gg: 9 5 2 7 0 5 5

PW na tym forum.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności