Skocz do zawartości

Liczy się tylko pierwszy link?

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale jeśli będzie przekierowanie na jedną z tych wersji (301), to nie będzie OK?

Edit.

A sorrki, nie doczytałem, że właśnie coś takiego proponujesz :)

No ja mam tak zrobione na jednej stronie i linkuje właśnie w ten sposób i jest ok.

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

• 2 tygodnie później...
Wynik: Strona zgred2.iswift.eu wyświetla się tylko w wynikach z zapytaniem liczysietylkopierwszylink.

Potwierdza to wynik innych testów, liczy się tylko pierwszy link i kropka. Nie ma siły we wsi.

Dokładnie tak, dlatego mamy coś takiego jak first link, identyczne testy zostały przeprowadzone przez Cezarego Lecha oraz przezemnie które to potwierdzają

źródło: https://www.seoparty.net/news/artykuly/test..._roznych_linkow

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...
Dokładnie tak, dlatego mamy coś takiego jak first link, identyczne testy zostały przeprowadzone przez Cezarego Lecha oraz przeze mnie które to potwierdzają

Bardzo fajnie to przeprowadzone i opisane na stronie; ale z tymi linkami graficznymi to nie masz racji bo ja przed chwilą sprawdziłem co i jak mam wszystko na graficznych linkach indeksowane być może robot Googla potrzebuje więcej czasu żeby chwycić ten link ale w końcu go indeksuje.

masz dosyć pracy na etacie, własna firma? - własny biznes

szukasz pracy? - pomocne materiały: CV wzory

oszczędzasz - lokaty ranking - lokaty bankowe

• 2 miesiące temu...

witam, niestety nie nie ma tutaj jednoznacznej odpowiedzi, może ktoś się orientuje, czy można obejśc zasade first link wstawiając kolejne linki w artykule w ten sposób:

moja strona.pl/

mojastrona.pl/index.php

www.mojastrona.pl

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności