Skocz do zawartości

..warto, czy nie warto? :)

emgiel

Rekomendowane odpowiedzi

Za tanio. Musi być jakiś kruczek. Może właściciel ma z tym serwisem kłopoty (np natury prawnej) i chce się pozbyć "gorącego ziemniaka".

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Większość odwiedzin bezpośrednich... wszystko wydaje mi się wiarygodne :)

Czyli to na raczej na bank fake. Odwiedziny bezposrednie bardzo latwo samemu nabic i to nawet w setkach tysiecy. Na wiekszosci stron raczej powinny dominowac odwiedziny z wyszukiwarki, a nie bezposrednie. Widac, ze cos jest nie tak. Jak ktos jest pewny swego to powiedz, zeby na dwa dni umiescil Twoj kod np. google analytics i sobie zobaczysz co i jak.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Pytam, bo niezbyt orientuję się w cenach/wartościach takich stron...

Prowadzisz (cytuje: "dość dobry katalog stron (PR5)") a nie potrafisz ocenić wartości strony?

Z taką liczbą odwiedzin w miesiąc więcej się zarabia niż podana przez Ciebie cena

Napisałem, że się nie orientuję, bo cena wydawała mi się zbyt niska i czekałem na Wasze opinie :D Ale jednak się nie myliłem.

Wkrótce Wam napiszę czy kupiłem kota w worku, czy mi się udało :)

Sprzedający nie orientował się w temacie ;]

stat4u odwiedziny dolicza nawet przy odswiezeniu strony

Szkoda, że tego wcześniej nie napisałeś ;/

Wkopałem się... serwis kupiłem, a okazało się że jeb..e stat4u zlicza odsłony jako odwiedziny :)

Tzn, że 400zł w plecy? ;/

Cholera...

Koleś nie chce słuchać o zwrocie... Co zrobić?

stat4u odwiedziny dolicza nawet przy odswiezeniu strony

Szkoda, że tego wcześniej nie napisałeś ;/

Napisałem :D
Żeby sie nie okazało, że te UU w statystykach to odsłony - przerabiałem już taką oferte albo ruch na stronie ściągniety dzieki ofercie allegro za 9,9zł. Zajrzyj w statystyki zobacz historię tego ruchu i skąd ten ruch przede wszystkim.

Ale dopiero potem napisałeś, że to stat4u, za bardzo się śpieszyłeś z kupnem :)

Jak to mówią: jak się człowiek cieszy to się diabeł śpieszy :D czy jakoś tak :)

Jeśli to mocne PR4 to bez problemu zarobisz więcej w ciągu paru miesięcy na sprzedaży linków/punktów z SWL.

Daj linka do tej strony, coś się doradzi i podepnij jakieś inne staty np analitycs i pochwal sie jak to w innych statach wyglada.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Nie masz prawa do zwrotu, bo dobrze wiedziales jakie sa statystyki i wg. czego sa liczone, a to, ze nie wiesz jak dziala STAT4U to Twoja sprawa. Od razu bylo wiadomo, ze cos jest nie tak z tymi 4000uu i cena 400zl.

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

E tam, niezgodność towaru z umową (jeśli właściciel twierdził, że jest 4000 uu, gorzej jak jedynie link do statystyk podał :D ).

Nie masz prawa do zwrotu, bo dobrze wiedziales jakie sa statystyki i wg. czego sa liczone, a to, ze nie wiesz jak dziala STAT4U to Twoja sprawa.

Jak można coś wiedzieć i tego samego nie wiedzieć jednocześnie? :)

Czytaj ze zrozumieniem.

Sprzedawca jasno podal, ze strona ma 4000 odwiedzin wg. STAT4U i dal dostep do statystyk. To ze ktos nie wie jak dzialaja statystyki STAT4U to nie jest sprawa sprzedawcy.

Na wstępie dzięki za odpowiedzi :D)

Kupiłem od osoby prywatnej i on też twierdził, że dał mi dostęp do statystyk i byłem świadom tego, co kupuje - on tez nie wiedział o tym, że stat4u zlicza odsłony...

Ale obmyśliłem wszystko i zwracać jednak nie będę :)

Nie wiem czy jest sens podawania linka, pomyślę jeszcze nad tym..

Podpiąłem G Analytics i wygląda to tak: około: 400uu, 4000 odsłon, Śr. czas spędzony w witrynie 14min

Czyli teraz wyszło, że kupiłem za odpowiednią cenę, bo aż tak źle nie jest :D Jednak ma ten PR4 i site 2000, forum z 700 użytkownikami więc coś się da zrobić...

Ogólnie to nie narzekam, bo nie stracę na tym (chociaż dużo zyskałbym gdyby było te 4000uu :) )

Sprawdzę sobie jak AdSense zda egzamin i może jeszcze coś wrzucę... A jak nie to wystawię na Allegro i myślę że minimum z 500/600 powinienem dostać...

edit:

A właśnie... przy okazji zapytam, z jakich jeszcze opłacalnych form reklamy korzystacie oprócz AdSense... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności