Skocz do zawartości

Dodawanie do katalogów!

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Qubexus ale mówimy o katalogach dostępnych dla przeciętnego użytkownika - a więc jak to określiłeś w 95% śmietnikach!

Nie chce wchodzić w dyskusje co to znaczy "naturalne linkowanie" (czyli jakie?) bo to juz było przerabiane.

Interesuje mnie czemu jak mantrę powtarza sie nowym max 10. Bo na pewno nie po to by im w czymś pomóc.

Mario zal się IT na priv i nie spamuj - nie odpowiadam za domeny pozycjonowane przez innych - przykro mi!

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przeciez filtr na moja domene to kwestia statlinka gold a nie xrumera.

Generalnie na forum swieżakom robi sie wode z mozgu mowiac o 10 katalogach na dobe .. a czemu np.

w poniedzialek 3

we wtorek 11

w srode 8

w czwartek 2

w piatek 32

w sobote 19

w niedziele 0 - dzien swiety niech sie swieci ...

Takie opowiadanie bzdur o naturalnosci linkowania do niczego nie prowadzi. Zerknijcie na konkurs pozycjonowania z tego roku .. gdzie tam mieliscie naturalny przyrost linkow ?

Przeciez filtr na moja domene to kwestia statlinka gold a nie xrumera.

Tak ? a ja myślałem, że to Xann dał na tacę więcej niż zwykle.

nie odpowiadam za domeny pozycjonowane przez innych

Skoro tak jest, to nie udzielaj skrajnych 'rad' innym

No to albo 'ręczysz' jak to napisałeś wcześniej, albo nie 'ręczysz' za to co robią inni - zdecyduj się. Tym bardziej, że Twoje 'ręczenie' spowodowane jest - wiadomo czym.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tutaj mozecie sprawdzic jak dziala masowe dodawanie do katalogow dodawarka webmini xanna :

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=94361

Po kilku miesiacach mamy ledwo zaindeksowane 44 wpisy.

Aniec dobrze mowi : dodaje sie do duzej ilosci katalogow bo google i tak zaindeksuje niewielka czesc wpisow (w zaleznosci od bazy katalogow )

Widzę, że cie boli mario wrzuć na luz.

Boli mnie, boli, bo nie ma na tym forum od dawna normalnej i rzeczowej dyskusji. Teraz 90% postów pisanych na tym forum popartych jest TYLKO interesem piszących.

Zaglądam tu z sentymentu i staram się nieraz coś wyłowić, ale jest coraz trudniej. Bo wszędzie gdzie się nie ruszę to kryptoreklama.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

400 linków na dzień na całkiem świeża domenę to trochę ryzyko. Ja wszystkie filtry, które dostawałem to za linki, za nic innego. Więc generalnie z linkami da się przesadzić.

Przy takich linkowaniu jest chyba tylko taka kwestia czy będziesz mieć szczęście i linki będą indeksować się systemaczynie czy pecha i zaindeksuje się nagle 1000linków czy więcej i jest filtr.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

filtr za linki przychodzące to bzdura

można dodać do wszystkich katalogów w 1 dzień i nic się nie stanie, można zrobić to samo z SWL (np. 3 mln punktów na jeden anchor) i też strona nie dostanie filtra

a w przypadku katalogów dodatkowo dodanie linków opóźnia moderacja i powolna indeksacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności