Skocz do zawartości

ponowna indeksacja

Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jestem po raz pierwszy na forum, i niezmiernie mi milo goscic wsrod Was, doswiadczonych SEO :)

ale mam problem/pytanie: od jakiegos czasu mam strone, wyniki popularnoci sa marne (pomijajac ze strona sie rozwija, obecnie jest najslabsza w kategorii..), chcac byc popularniejszy, zaczalem czytac wiadomosci na forum. pol dnia poswiecilem na czytanie, nabylem wiedze (dzieki!), nastepnie przerobilem aplikacje i powinno byc ok. problem w tym, ze robot juz byl, zaindeksowal stara strukture, a teraz jak podsune mu calkiem zmieniona - to czy nie trafie np. do "sandboxa"? albo gdzie indziej? czy taka praktyka jest dozwolona?

Witaj na forum :)

(...)

teraz jak podsune mu calkiem zmieniona - to czy nie trafie np. do "sandboxa"? albo gdzie indziej? czy taka praktyka jest dozwolona?

Absolutnie nie.

Efekt sandbox ma miejsce gdy do nowej strony pojawiają się nagle ogomne ilość zewnętrznych linków (więc to Twojej stronie niegrozi).

Jeśli nowa struktura/strona jest zgodna z wytycznymi optymalizacji, wtedy możesz liczyć na podwyższenie pozycji swojej strony w wynikach wyszukiwania.

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności