Skocz do zawartości

Pozycjo.net - automatyczne pozycjonowanie

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin, powiedz mi ponieważ wcześniej miałem chyba o 1 słowo kluczowe za dużo i je nie wyświetlało wogóle we wpisach, dzisiaj to zmieniłem, zobaczymy ja jutro to będzie wygladało. Tylko powiedz mi dlaczego do moich słów kluczowych dodawane sa np, śluby i inne frazy nie trzymające się tematyki takiej jakiej ja chce....

Hmm ?

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko powiedz mi dlaczego do moich słów kluczowych dodawane sa np, śluby i inne frazy nie trzymające się tematyki takiej jakiej ja chce....

Nie stresuj Sylwina :)) Jak spojrzysz dokładniej, to wszystkie wpisy tak mają - nie tylko robione narzędziamy Sylwina. To są tagi dodawane przez katalog ;) Mówię o webmini. Mogą być ustawione jakieś globalne tagi, które są dodawane do tagów wpisu.

To już od dawna tak same dodają własne słowa kluczowe.

A może zrobić dział jak prawidłowo powinien wyglądać wpis zrobić jeden jako wzór. Dość często powtarzają się pytania o ilości liter jak to ma wyglądać. Jeden dobry pzykład rozwiąże problem.

Mam nadzieję, że system robi ciach po 35 literce lecz rozróżnia synonimy bo j mam tytuł co ma 120 znaków :)

Hej mam parę pytań.

1. Czy sprawdzał ktoś może adresy z pozycjo.net z adresami webmini w dodawarce Kojotka czy w dużym stopniu się pokrywają ?

2. Czy jeżeli doda mi jedną stronę do wszystkich katalogów a za miesiąc dojdzie 1000 nowych czy będę mógł dodać do nich, czy trzeba będzie zakupić nowy punkt ?

3. Dlaczego z 900 na 1000 webmini w pozycjo.net w każdym adresie strony jest internet24h i sklep24h ? :D

pytanie do użytkowników systemu:

komu dodało wpis do któregoś z tych miniaczy?:

(pytam, bo mam nadal się powtarzający błąd w raporcie - ten z końcówką /e/ i nie ma wpisów w tych katalogach wcale, chciałem zatem porównać, czy ktokolwiek ma dodane wpisy do tych konkretnych katalogów pozycjo.netem)

web.turcja-wita.info/

web.cieplne.waw.pl/

web.blackseo.az.pl/

być może jest to tylko błąd na moich wpisach, a może system nie daje z czymś rady: dobrze by było to ustalić...

ktoś z użytkowników pozycjo.net się pochwali?

dymna.jpg

Problem z e/ został rozwiązany :) Od dzisiaj już wszystko będzie ok.

Sywin,

a co z tymi katalogami, które na liście pojawiły się z /e/?

wygląda na to, że to są te same katalogi u każdego z użytkowników (popraw mnie, jeśli się mylę)...

czy zatem - jeśli usunąłeś problem - to czy do tych katalogów ponowisz dodawanie stron w systemie?

pytam całkowicie z ciekawości i ponieważ planuję kupić troszkę punkcików...

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności