Skocz do zawartości

Pozycjo.net - automatyczne pozycjonowanie

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

@arve_lek - z logicznego punktu widzenia poprzedni opis był jeszcze w pamięci i był dodawany. Normalnie kontynuuj dodawanie będzie ok ;)

@treker - dziękuje za propozycje - wiele z nich dorobię do systemu

System płatności zmieni się będzie możliwość szybszego zamawiania punktów, jeśli ktoś chce fakturę proszę podawać dane do jej wysyłki + dane firmy.

Dodatkowo pomoc techniczna poprzez skype :rolleyes:

Chętnie nawiążemy kontakty z firmami pozycjonującymi (piszemy profesjonalne artykuły do presell pages - z mieszaniem i bez, dodajemy do wyselekcjonowanej bazy wg. pr i site), więcej informacji wkrótce na stronie www.escylla.pl.

Ciekawostka: w moim webmini site spadło do 350 a teraz wskoczyło na 2250...

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na chwilę obecną zatrzymałem dodawanie poczekam co będzie za tydzień.

Możesz powiedzieć jak tego dokonałeś? Bo chyba nie chodzi o opcję ,,Usuń zadanie".

Oczywiście, że nie usunąłem projektu w ustawianiu ilości dodanych wpisów na dobę masz opcję - zatrzymaj.

no tak, ale jakby się dało zmienić adres to można by było wpisać inny i w ramach opłaty za jedną stronę pozycjonować sobie dowolną ilość, na zasadzie skończymy z jedną, zaczynamy drugą.

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

A ja zapytam tak z innej beczki - jak szybko pozycjo.net dodawało Wasze linki? Ja mam ustawione na 20 linków dziennie i od 11 godzin nie został dodany ani jeden. Czy to normalna sytuacja, czy coś przeoczyłem?

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

@Darek82 - jeśli Ci nie będzie dodawało, to napisz do kogoś od pozycjo. Ja jak wykupiłem punkt i uruchomiłem zadanie to dwa dni czekałem i nie było efektów, dopiero ruszyło jak do nich napisałem, coś przeoczyli.

Już teraz wszystko działa jak należy, trzeba było chyba poczekać. Akurat wolałem zadać pytanie tutaj, bo raz że myślałem że na forum szybciej dostanę odpowiedź (na odpowiedź autora czekałem ponad 12 godzin - odpowiedź nadeszła o 2 w nocy..., więc miałem podstawy przypuszczać że i tym razem będzie podobnie), a dwa że pomyślałem że pewnie nie jestem pierwszą osobą która ma taki problem.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności