Skocz do zawartości

Pozycjo.net - automatyczne pozycjonowanie

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze inna sprawa, że skrypt nie jest podatny na bany od google (maksymalnie udało mi się sprawdzić 1400 adresów potem nastąpił ban na około 4 godziny).

Problem ten można rozwiązać:

a ) przez dodanie zadania do crona i sprawdzanie co jakiś czas czy można kontynuować sprawdzanie site

b ) przez proxy (trzeba mieć dostęp do szybkich działających proxy)

c ) przez kilka serwerów (kilka adresów ip)

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@POX - jest już przefiltrowana (50% zaindeksowane) i czeka na wstawienie - zrobię to w następnym updacie przy okazji rozbudowania bazy o nowe katalogi - więcej tych co jest + dodatkowo otwarty mini (oczywiście automat) z wyszukiwarką wpisów podobnie jak to jest w SeoKatalogach.

Sylwin,

przekierowanie z https://serwermv.tk/sk/szukaj.php nie działa poprawnie... chyba, że przygotowujesz na pozycjo.net oddzielne wejście do "sprawdzarki" ;)

kieruje na pozycjo.net i... tyle :)

a szkoda, bo narzędzie praktyczne ;)

dymna.jpg

W wpkomentarze masz literówkę: "zwiąkszy"

To po pierwsze. I jak się dodaje tym narzędziem? Wpisuję dane w odpowiednie pola, daję rozpocznij i mi mieli. I później nic, tzn. brak raportu ani wprowadzonych danych. To tak ma być czy jak?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Mam dokładnie tak samo, wp komentator - wpisuje wszystko, mieli mieli i nagle wczytuje sie pusty formularz, zero raportu ani niczego, Sylwinie pisałem juz o tym na czacie mowiles ze cos musisz tam zmienic proxy czy cos , teraz piszesz ze wolno ale dziala no ale jak widac nie dziala, nie czepiam sie bo to za free ale juz nie wiadomo o co kaman z tym :D

Mała statystyka po dodaniu do 1200 katalogów (same webmini), katalogów w indeksie może kilkadziesiąt, wpisów zaindeksowanych: 1 :) (oczywiście bez dopalania)...chcąc dopalić idziemy w kolejne koszty (czy to swl, czy xrumer)...ciekawy jestem jak skończy dodawać do miniaczy jak będzie z easydirami i pozostałymi, mam nadzieje że ciut lepiej.

Samo działanie dodawarki - super aczkolwiek podstawą działania każdej dodawarki musi być dobra baza, mam nadzieje że niedługo zostanie ona przefiltrowana i wylecą wszystkie webmini na domenach 24h ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności