Skocz do zawartości

Pozycjo.net - automatyczne pozycjonowanie

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin

określ się

a) kiedy będzie *automatyczne pingownie (bez okienka jedynie klikamy enter i jedzie)

:) kiedy będzie nowa BAZA? (jakie katalogi)

c) kiedy będzie istnieć możliwość kupienia (dodawarki na własność)

d) czy będzie możliwość USTAWIANIA KATEGORII WPISÓW?

JAKO KLIENT, proszę o odpowiedź

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak widać pracuje nad nowymi produktami. Oczywiście podczas rozwoju ulepszam bazy i niebawem otwarty mini zagości w pozycjo -> cierpliwość to cnota ale tak czy inaczej wszystkie strony w systemie zostaną dodane prędzej czy później do bazy katalogów otwarty mini.

• 2 tygodnie później...
dzięki uprzejmości i udostępnieniu przez @andrzej_k2 listy ponad 1300 SeoKatalogów (...)

Wydaje mi się, ze to dzięki uprzejmości pandhy, bo zdaje się z Jego bloga pochodzi lista :D

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

świetna lista tylko trzeba ją jeszcze przeparsować i wyłapać tylko darmowe

Sylwin

nie trzeba: w tym, co podajesz aktualnie to już jedna trzecia jest płatna...

wrzuć jak leci, a każdy użytkownik sobie sam będzie filtrował przy dodawaniu :)

dymna.jpg

Sugeruję autorowi pozycjo.net dodanie opcji "ZAPOMNIAŁEM HASŁA". Gdyż rzeczywiście zapomniałem swojego hasła a pisząc na maila nie dostałem żadnej odpowiedzi od miesiąca. A jednak chciałbym zmienić projekty i dodać nowe, wciąż mam tam 6 czy 7 punktów.

Normalnie w świecie podajemy maila i dostajemy nowe wygenerowane hasło i tyle by starczyło. Jeśli jest to gdzieś na stronie to proszę o linka bo chyba jestem ślepy.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności