Skocz do zawartości

Pozycjo.net - automatyczne pozycjonowanie

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nowe narzędzie:

- bardzo przyjemne sprawdzanie pozycji - wystarczy wpisać adres i gotowe - frazy pobierane są ze słów kluczowych - oczywiście samodzielnie też można wpisać frazy (po przecinkach "fraza1, fraza2, fraza3, itd.")

- zmodyfikowana edycja zadań - nowy wygląd - bezpośrednie sprawdzanie pozycji jednym kliknięciem

Hmm Sylwin a powiedz mi teraz te wpisy są automatycznie pingowane? A pingowanie raportu to taki dodatek, który mozna zrobić np w połowie dodanych katalogów ?

Sylwin,

mi się wydaje, że wczoraj wyłączyłeś automatyczny ping wpisów...?

za bardzo obciążało serwerek?

dymna.jpg

Autor programu za dużo i za często tu pisze i nie ma czasu na odbieranie maili za chwilę minie doba i nic - brak odpowiedzi ...

Może ustal rzecznika do pisania na forum?

Czy będziesz łaskaw odpisać na maila... dzięki serdeczne wszyscy to chwalą a ja nie mogę tego nawet zobaczyć działającego.. trochę mnie to smuci bo nie lubię być na końcu. Ale na poważnie wymyśl normalny sprawdzony sposób na zakup punktów.

W tej chwili mam jakiś problem, co się zaloguję to za chwilę znów każe mi się logować??? Wczoraj był wykaz co ile kosztuje teraz jest opis wypełniania formularzy.

Witam

Można dostać jeszcze jakiś punkt na testy (login w systemie - salab)?

Jak by system spełnił oczekiwania to chętnie kupię większą ilość punktów.

PS: jest możliwość wystawienia rachunku/FV ?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

@salab - info wysłałem na maila

Kolejnym etapem rozwoju będzie dodawanie do presellpages wp - jak zwykle wszystko będzie łatwe i przejrzyste a w raporcie znajdziecie linki tylko do precli do których faktycznie dodano.

Samo dodawanie mam już zrobione teraz tylko to ładnie wmontować w panel użytkownika :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności