Skocz do zawartości

Ceny wyświetleń banerów!

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z góry dziękuję za każdą pomoc.

Sprawa rozchodzi się o wycenienie wyświetlania kilku rodzajów banerów, na potrzeby mojego wniosku o dofinansowanie z UE.

Oczekują ode mnie, kwot jakie mogę żądać za wyświetlenie 1000UU kilku grup banerów; tematyka strony to gry komputerowe/gry online.

Wiem, że to rozmowa czysto teoretyczna, i takie wyliczanki praktycznie nie mają sensu bez konkretnych danych, ale chodzi o to, by ceny jakie podałem w formularzu, nie były wyssane z palca.

Proszę o komentarze i ew. poprawki, jest to dla mnie pilna i poważna sprawa.

Cennik:

Billboard (1000 UU *1) - 5 zł

Box (5000 odsłon - 0,25 zł

Skyscraper (5000 odsłon) - 0,25 zł

Screening (1000 UU *1) - 8 zł

*1 - wszystkie wyświetlenia dla 1 unikalnego użytkownika, liczone są jako 1 wyświetlenie

co oznaczają nazwy:

a. ‘Billboard’ o rozmiarach 750px na 100px, na samej górze strony, pod belką nawigacyjną

b. ‘Box’ o szerokości 170px i wysokości 150px, po prawej bądź lewej stronie strony głównej

c. ‘Skyscraper’ o rozmiarach 160px na 600px, po prawej bądź lewej stronie strony głównej

d. ‘Screening’ - reklama w tle strony

z góry dziękuję za pomoc!

naughty.gif

Zajrzyj sobie do cenników portali (Onet, WP... ), zwracając uwagę na ceny przy serwisach tematycznych odpowiadających tematyce Twojego projektu.

I podaj ceny porównywalne lub atrakcyjniejsze.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Z tego co wiem, nie chcą udzielać dofinansowania do serwisów, których głównym źródłem przychodu ma być reklama. Przynajmniej w przypadku programu 8.1.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności