Skocz do zawartości

Nowy seokatalog

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Uruchomiłem mój pierwszy seokatalog (ale nie pierwszy katalog). Proszę o opinie - wygląd, błędy i inne. Katalog daje kilka opcji wpisów:

1. PODSTAWOWY (darmowy):

Wpis może znajdować się w 1 kategoriach.

2. BRĄZOWY (darmowy, wymagający linka zwrotnego do katalogu na dodawanej stronie):

* Wpis może znajdować się w 2 kategoriach.

* Wpis najwyżej w swoich podkategoriach.

* Link do strony dodatkowo na podstronie Przyjaciół.

Wkrótce będą dostępne również wpisy srebrny (1,22 za 30 dni) i złoty (3,66 za 30 dni) z możliwością dodania wpisów w większej liczbie kategorii, pozycjami najwyżej we wpisach, itp.

Proszę o dodawanie stron wartościowych. A najlepiej najpierw zachęcam do przeczytania regulaminu.

Katalog jest już zaindeksowany w Google. Yahoo odwiedzało już stronę ale BL jeszcze nie pokazuje. Katalog będzie oczywiście systematycznie linkowany.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i 100 stuknęła w trochę ponad 2 doby. Tyle jeśli idzie o zaakceptowane wpisy. Z 50 się nie postarało. Zapraszam do dodawania kolejnych wpisów i o opinie. To mój pierwszy SEOK więc przed kolejnymi chciałbym wiedzieć czy poszedłem w dobrą stronę.

Katalog linkowany choć coś na razie nie chcą za bardzo linki wchodzić ale za parę dni powinno co nieco nimi sypnąć.

Katalog ma trochę ponad tydzień więc faktycznie jeszcze mało jest BL. Ale to tylko kwestia czasu. Codziennie jest linkowany i niedługo powinien mieć ich całkiem sporo.

Miło słyszeć, że wizualnie się podoba.

Wizualnie jest nieźle - kolor rzecz gustu.

PS Kilka dni temu zaproponowałem podkategorie "Ezoteryka" w kategorii "Inne", ale do tej pory nie została dodana. Teraz pytanie: nie zauważyłeś czy po prostu to niezgodne z regulaminem itp?

Pozdrawiam

Niestety moja strona nie jest związana ani z ezoteryką, ani z sennikami a do takich podkategorii zawsze w innych katalogach musiałem dodawać. Ale jak już to prędzej ezoteryka ze względu na pracę z energią niezbędną do osiągnięcia OBE (teoretycznie).

Dwie strony poszły ! :D

Wpisów nie zaakceptowałem. Mogłeś opisy chociaż trochę zmienić a nie wstawiać na żywca skopiowane ze strony.

Chciałem żeby wszystko było dopięte - nazwa domeny, wygląd. Mam nadzieję że się podoba, a przynajmniej w jakiś sposób się wyróżnia.

Ale zdaję sobie sprawę, że liczą się przede wszystkim linki. Więc teraz skupiam się głównie na tym.

Układ i kolorystyka to moje sugestie ale wykonanie robił kto inny.

EDIT:

A swoją drogą to ciekawe. Mam wrażenie, że katalog albo bardzo się podoba albo zupełnie nie przypada do gustu. W konkursie na najładniejszy katalog na skrypcie SEOKatalogu zbiera same skrajne oceny. Najpierw było kilka maksymalnych ocen (8) a potem dwie jedynki.

Obstawiam sirkusa. Jego styl :angry:

A tak btw, nie sugeruj się ocenami na stronie konkursowej. Są one mało obiektywne, pamiętam jak mój vkatalog miał 70% ocen - 1 a i tak został wyróżniony.

Tu chyba chodzi o to, że im lepsza ocena, tym strona wyżej, tym link bliżej początku. To by wyjaśniało masowe rozdawanie 1, które zaobserwowałem też w przypadku innych katalogów, ale mogę się mylić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności