Skocz do zawartości

Nowy seokatalog

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Co do konkursu to się nie przejmuję. Traktuję to bardziej jako zabawę. Gdyby mi aż tak bardzo zależało to przecież nie problem samemu sobie ponabijać punktów. Ale widać nie wszyscy tak do tego podchodzą. :)

A co do samego szablonu to możliwe że to ta osoba, choć ja ją znam pod innym nickiem.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uruchomiłem wpisy premium w katalogu i z tej okazji chciałem zaoferować kilka kodów. Dają więcej niż wpis podstawowy i za link zwrotny, ale mniej niż płatne premium.

rubis05

rubis04

rubis03

rubis02

rubis01

Proszę tylko o sensowne opisy. Poprawne pod względem stylistycznym. Najlepiej strony firmowe. Bez spamu.

EDIT:

Kody są do wpisu PiO

Rękę S widać od razu :)

Kolor mi się nie podoba, ale zdjątko w topie jest super.

Masz 1 kat za dużo, burzy symetrię.

To, co prawie w każdym nie jest modyfikowane, włącznie z moimi templatkami :D - zielone wskaźniki PR - tutaj to zdecydowanie nie pasi.

Dopóki nie masz reklam, to usuń puste boxy lub wstaw tam reklamę zachęcającą do reklamy na tej stronie.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Było symetrycznie ale doszła jedna kategoria. Możliwe, że dojdą kolejne, więc wtedy luka się zapełni.

Co do pustych box-ów to nie wiem o których mówisz. Są jedynie boxy z adsense.

Co do kolorystyki - kolejne katalogi pewnie będą inne. Więc wtedy każdy znajdzie coś dla siebie :)

W każdym razie dzięki za sugestie.

• 1 miesiąc temu...

Minęły dwa miesiące i ponad 800 zaakceptowanych wpisów od pojawienia się katalogu. Mam więc kilka darmowych kodów:

ZŁOTY:

rubis11

SREBRNY:

rubis12

rubis13

PiO:

rubis1

rubis2

rubis3

rubis4

rubis5

Warunkiem skorzystania z kodu jest unikalny opis i dobra strona (bez zaplecza, blogów z kilkoma wpisami, itp). Najlepiej żeby były to firmowe strony.

Tym razem byłem najszybszy i wykorzystałem nr 11, 12, 13 i jeden z PIO, ale nie pamiętam który.

Bardzo dziękuję :)!

Moderacja błyskawiczna.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• 3 tygodnie później...

Katalog ma 1000 wpisów i 1000 stron w indeksie. Z tej okazji parę kodów do wpisów premium :)

Wymogi: unikalne opisy, bez subdomen, strony wartościowe (bez programów partnerskich czy stron z kilkoma postami).

Wpis PiO:

rubis1

rubis2

rubis3

rubis4

rubis5

Wpis srebrny:

srebrny1

srebrny2

Wpis złoty:

zloty

• 2 tygodnie później...

Wprowadziłem opłatę za wpis podstawowy dla stron o PR<=4. Niestety jest dodawanych dużo stron o niskiej jakości (to samo dotyczy opisów). Zależy mi żeby katalog miał wartość a nie był śmietnikiem. Niestety wymaga to sporego nakładu czasowego. Być może powstrzyma to spam (a przynajmniej częściowo zrekompensuje czas poświęcony na moderację).

Opłatę za moderację ustaliłem na najniższym możliwym poziomie, czyli 0,50 zł netto.

Dla osób dodających sporo stron mogę zaoferować paczki kodów po bardzo preferencyjnych cenach (lub nawet za darmo).

W sprawie ewentualnych paczek kodów proszę pisać na maila rubis @ rubis com pl

• 4 miesiące temu...

W związku z kilkoma zmianami w katalogu chciałem poinformować, że zmieniły się stawki. Obecnie wynoszą one 1zł za wpis podstawowy, 2zł za srebrny i 3zł za złoty + VAT.

Poza tym można dodać stronę za darmo ale trzeba zamieścić link zwrotny. Dotychczas ta opcja dawała linka na stronie przyjaciół - obecnie nie ma już tej opcji.

Co w zamian oferuje katalog? Szybką indeksację wpisów. Zazwyczaj jest to kilka godzin od akceptacji wpisów. Czasami zdarza się niemal natychmiast, ale bywa też, że trzeba czekać 2 dni.

A tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=829463 kilka darmowych kodów do katalogu.

Są w podanym dziale. A w przyszłości pewnie od czasu do czasu coś się też pojawi. Poza tym jak ktoś ma dobrą stronę i unikalny, ciekawy opis to zawsze może napisać o darmowy kod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności