Skocz do zawartości

Rejestracja domeny na osobe fiz. faktura na firme ?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej będzie, jak zapytasz bezpośrednio w az.pl. Jednak ja miałem domeny w 3 różnych firmach i w każdej było tak, że dane na fakturze równoznaczne są z właścicielem konta i nie da się ich rozdzielić.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Nie wydaje mi się żebyś mógł dostać fakturę VAT na firmę będąc zarejestrowanym jako osoba fizyczna ... chyba, że będzie tak jak w np. home.pl - właścicielem domeny jest kto inny (tutaj dane osoby fizycznej), a płatnikiem kto inny (tutaj dane firmy na którą ma iść faktura VAT) :)

Dostaniesz wniosek do wypełnienia + konieczność wysłania kilku skanów (dokumentów właściciela i płatnika) i będzie tak jak chcesz B)

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności