Skocz do zawartości

Półautomaty - praca w sieci

piotr_as

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wygląda następująco:

W firmie pracują 3 osoby (A, B, C), każda na swoim komputerze. Pozycjonowaniem zajmuje się osoba A. W okresie urlopowym osoba A wyjeżdża i jej obowiązki przejmuje osoba B. Czy i jak osoba B może pracować na programie do pozycjonowania, bez konieczności logowania się na komputerze osoby A.

Czy któryś z programów do półautomatycznego dodawania katalogów i precli oferuje wsparcie sieciowe? Jak ewentualnie rozwiązać taki problem? Przejrzałem możliwości trzech programów: SemiAdder, SEO Bohater i SEO Light i nie znalazłem sieciowych opcji. Być może źle szukałem.

Pozdrawiam.

Ale np. w seolight może wszystko wyeksportować, a potem na innym kompie zaimportować. W ten sposób praca jest na jednym i tym samym, a po powrocie właściwej osoby - eksport-import i wszystko pod kontrolą (chyba :) ). Od razu mówię, że nigdy tego nie robiłem, ale jest opcja - kopia zapasowa, a w niej zaznacza sie:

- ustawienia ogólne (w tym zdefiniowane kategorie katalogów)

- stan autorejestracji i zapamietane hasła do katalogów.

- baza katalogów (aktualnie ustawiona)

- projekty.

Czyli wychodzi na to, że wszystko może wyeksportować. Pewnie inne półautomaty mają podobnie. No i w przypadku większości programów można je instalować na więcej niż jednym stanowisku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności