Skocz do zawartości

Adkontekst

mb

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry Panie Jakubie!

Dziękujemy za zainteresowanie naszym najnowszym produktem: Adkontekst.

W najbliższym czasie skontaktuję się z Panem w celu przedstawienia szczegółowej oferty.

Oczywiście prowadzi Pan działalność gospodarczą? Bo w pierwszej kolejności będziemy rozpoczynać współpracę właśnie z Partnerami, którzy wystawią nam FV.

Uwaga: w pierwszym etapie działania Adkontekstu, do programu będą włączani Partnerzy, którzy prowadzą działalność gospodarczą i których popularność stron przekracza 200.000 odsłon miesięcznie.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko ok, jeżeli chodzi o wymagania, tylko jakie argumenty przemówią, abym np. zamienił G na N?

Czekam na info od Jakub75 - może coś się wyjaśni, bo narazie to nawet się nie zgłaszałem do programu N.

ja dostalem dzis umowe w formacie .doc i informacje, ze w pierwszej kolejnosci podpisuja z podmiotami gospodarczymi, ktore moga im FV wystawic.

moze po prostu poczekam i zobacze, jak Wam zadziala - tym bardziej, ze kilkukrotny wzrost dochodow w adsense sie pojawil... ;-)

pozdr - r.

Dostałem to samo :D wraz z informacją ze mogę reklamy umieścić na stronie. Szkoda, że to była jakaś obca strona, której nie zgłaszałem :yahoo:

Oczywiście na mojego maila nie otrzymałem odpowiedzi :)

Na zlecenie litery w zdania składam.

No to super.. Ja nie mam dzialalnosci ale chetnie bym sobie potestowal :-) Dalo by sie zalatwic po znajomosci? :P Albo chociaz pokazcie jakas stronke z tymi reklamami :)

Z FAQ:

akie s formy prezentacji Boksów Adkontekst?

Bardzo zró|nicowane, dostpne formy prezentacji Boksów Adkontekst znajdziesz tutaj.

I link prowadzacy do samego FAQ.

:)

pozycjonuj.png

jestem i odpowiadam, sorry, ze dopiero teraz, ale mam sporo pracy przy konkursie i ciezko znalezc chwile czasu...

na jakim % poziomie przewidujecie stawki dla reklamobiorców ??

10 ?

20 ?

50 ?

wiecej ?

i od czego są uzależnione ??

nie moge niestety wprost powiedziec jakie beda stawki - patrzac na procenty, ktore wpisales mysle, ze bedziesz zadowolony ;)

od czego zaleza stawki - odpotencjalu serwisu i indywidualnych rozmow

Formularz rejestracyjny świetny najbardziej podoba mi się pole www. Zarejestrowałem sie ale jakoś nie chciało mi się wpisywać wszystkich swoich stron

chcesz przeslac strony hurtowo: adkontekst@netsprint.pl

Ciekawe czy każdą stronę trzeba będzie później dodawać indywidualnie?

Tak, bo kazda rozni sie zawartoscia

No i ciekawe jakie są stawki i od czego uzależnione

stawki procentowe - jw.

Zgadzam sie z przedmowcami - nalezy postawić na początku na zdobycie dużej ilosci serwisow ktore zamieszcza reklame (najprosciej oczywiscie zachecic wieksza stawka za klik ).

racja, mozna tez skupic sie na najwiekszych serwisach o bardzo duzym potencjale ;)

Reklamodawcy zacheceni duza popularnoscia wsrod witryn ktore umieszczaja nowe reklamy + moze jakies bonusy na poczatku typu ileś wyswietlen/klikow za darmo. Bo dajac reklamodawcy troche $ gratis na poczatek zacheci go na przeskoczenia z AS. A i tak pozniej bedzie tylko swoje pieniadze ladowal. Choc moze warto pomyslec o jakis bonusach dla stałych zleceniodawcow - to mysle ze powinno zachecic by pozostawali z nową firma.

po wejsciu Adkontekstu reklamodawcy mieli kilka dni gratis - zdarzyly sie nawet jednostkowe przypadki rezygnacji z Adkontekstu, bo generowal za duzo wejsc na strony i firmy nie nadazaly z obsluga ruchu :D

co do zachet dla reklamodawcow - w naszej ofercie dla nowych i dla przedluzajacych kampanie sa takie zachety

Ja sie juz rejestrowalem. Dostalem mail z takim jakby potwierdzeniem ze szczegoly pozniej. Jeszcze przy rejestracji bylo trzeba podac ilosc odslon na miesiac, ale mysle ze nie bedzie trzeba kazdej strony przedstawiac pozniej, tylko to byl tak 1 raz

zainteresowanie jest spore - na razie musimy skupic sie na serwisach o najwiekszym potencjale - nie mamy zasobow, zeby od razu obsluzyc wszystkich - mam nadzieje, ze przyjmiecie to ze zrozumieniem

I dobrze by bylo jakby jacys 'ludzie tez tam byli' tzn. by nie bylo tylko szablonowych odpowiedzi. By bylo jakies forum na ktorym by mozna bylo rozmawiac z oslugą. Milo by bylo jakby pracownicy udzielali sie np. na tym forum i odpowiadali na pytanka. Sadze ze to prostrze niz ospowiadac po 1000 razy na 1 pytanie, bo wtedy to wiadomo ze pojawi sie to samo co w AS i pozniej beda traktowac wszysktko na jedno kopyto, nawet jak pytanie wnosi cos nowego to oni juz z przyzwyczajenia odp. To co kazdemu. Troche zmęczony jestem i namieszalem troszke ale chyba wiadomo o co chodzi

powiem szczerze, ze tak traktujemy to forum - moj wpis jest na to dowodem ;)

hmm stawki takiej jak podał kolega 0.1PLN za klik ? to ma być minimalny bid ??

Bo jeżeli jest to maxymalna stawka jaką można osiągnąć to ja dziekuje wam bardzo ale jesteście gorsi niż kiedyś sławetne Allegro ... :|

Wracając do moich pytań, ciagle nie uzyskalem na nie odpowiedzi :

- jakie minimum ?

- jak szybko realizowane wypłaty ?

skad pomysl, ze to maksimum??

wyplaty co miesiac, prog 100 PLN netto

czy osoba fizyczna może się zapisać do programu ?

jezeli ma zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza, to tak ;)

niestety w tym kraju rozliczenia z osobami nie prowadzacymi dzialalnosci mozliwe sa tylko na podstawie umowy zlecenie, a to wiaze sie z mnostwem papierologii ;) planujemy w przyszlosci wprowadzenie takiej mozliwosci, ale w chwili obecnej wychodzimy z zalozenia, ze witryny o duzym potencjale maja mozliwosc wystawiania faktur

Wszystko ok, jeżeli chodzi o wymagania, tylko jakie argumenty przemówią, abym np. zamienił G na N?

- lepsze dobieranie reklam

- wyzsze stawki za klikniecie (absolutnie minimalna przedzial stawki dla witryny za klikniecie wyniesie od 0,05 do 0,1 PLN, przy czym ten przedzial to niecale 3% kampanii; stawka maksymalna - sky is the limit)

- platnosc przelewem

Dostałem to samo wraz z informacją ze mogę reklamy umieścić na stronie. Szkoda, że to była jakaś obca strona, której nie zgłaszałem

Panowie, czy jakby w umowie bylo wpisane www.???.pl to tez byscie sie czepiali?? w umowe jest wpisana przykladowa strona - liczymy, ze wpiszecie swoja/swoje strony ;)

akie są formy prezentacji Boksów Adkontekst?

Bardzo zróżnicowane, dostępne formy prezentacji Boksów Adkontekst znajdziesz tutaj.

I link prowadzacy do samego FAQ.

nasz babol, dzisiaj bedzie to poprawione, dzieki za zwrocenie uwagi

..................................................

jezeli nie odpowiedzialem jeszcze na jakies posty, to znaczy to, ze nie moge udzielic takiej odpowiedzi

k... czemu nie ma formatowan :(

Ciekawe czy każdą stronę trzeba będzie później dodawać indywidualnie?

Tak, bo kazda rozni sie zawartoscia

czyli adkontekst nie nadaje sie na strony typu: forum dyskusyjne, galeria zdjec itp, gdzie najwiekszy ruch jest zawsze na najnowszych stronach? mam nadzieje, ze sie myle?

pozdr - r.

Chętnie w każdej chwili kopnałbym w ass.gif AdSense,

ale nie podejrzewam, że AdKontekst zapewni mi

podobne lub wyższe przychody.

W zasadzie obawiam się tylko jednego - dość małej

liczby reklamodawców w sieci AdKontekst. Jakub,

słusznie się obawiam? :]

Szy.

dlaczego mialoby tak byc??

przeciez w adkontekscie beda emitowane prawie wszystkie kampanie linkow i boksow toczace sie w sieci NetSprint.pl

sprawdz ile reklam wyswietla sie na interesujace Cie frazy i bedziesz mial odpowiedz, czy jest potencjal :D

hmm to dużo osób wasz serwis na pewno nie bedzie liczył, a to czemu ??

Nie ma tylu osób z działalnoscia gosp. chetnych na wasz servis, a raczej wybiora Adnsense.

Mówicie, że licza sie dla was najwieksze servisy ? Ale watpie aby takowe dolanczaly sie do was - Adsense oferuje bogatsza oferte dla wielkich servisów i to z pewnoscia ma decydujacy wpływ .

Powiem szczerze, trzebalo stworzyć program elastyczny tzn. dla każdego od 1k wyświetlen dziennie po kilkadziesiat tys czy mln.

Już teraz moge powiedzieć, że może odniesiecie "na dzien dzisiejszy" sukces na polskim rynku, ale nie dorównacie google, yahoo - które z pewnościa bedzie najwiekszym rywalem google.

Jak dla mnie Adkontest zrobił falstart .......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności