Skocz do zawartości

Adkontekst

mb

Rekomendowane odpowiedzi

tak sobie czytam ten watek ....

wydaje mi sie ze sila programow reklamowych tego typu jest wlasnie mnogosc stron wyswietlajacych reklame.

natomiast ograniczenie, jakie wprowadziliscie baaardzo zaweza rynek.

moj przypadek tez pewnie nie jest odosobniony, bo prowadze dzialalnosc gospodarcza a nie mam mozliwosci wystawienia FV :D

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mówicie, że licza sie dla was najwieksze servisy ? Ale watpie aby takowe dolanczaly sie do was - Adsense oferuje bogatsza oferte dla wielkich servisów i to z pewnoscia ma decydujacy wpływ .

Powiem szczerze, trzebalo stworzyć program elastyczny tzn. dla każdego od 1k wyświetlen dziennie po kilkadziesiat tys czy mln.

Smirnof,

na razie skupiamy sie na najwiekszych, bo po prostu nie mamy zasobow, zeby wejsc w mniejsze, z czasem im tez poswiecimy wieksza uwage

piszesz o duzych serwisach - jezeli sieci reklamowe weszly w adsense i onetkontekst, to dlaczego nie mialaby wejsc w adkontekst??

Ja mam pytanie od drobnych reklamodawcow :unsure:

Czy w Adkontekst bedzie tak jak w boksach wp minimalna cena klikniecia na poziomie 0,20zl ?? W porownaniu do konkurencji to troche sporo, nie lepiej ustawic mniejszy limit?

coz, na razie dynamika wzrostu sprzedazy jest bardzo duza, dlatego raczej nie myslimy o obnizkach cen, poza tym wtedy mniej kasy zostawaloby dla Was - naszych partnerow adkontekstowych ;)

pewnie kreatywna księgowość :unsure:

a tak poważnie. skorzystałem z rady Jakuba i wpisalem w netsprinta z 10-15 interesujących mnie haseł. nic. żadnych reklam. wpisałem tez kilka popularniejszych haseł i dopiero zauwazyłem te boksy. słowem na razie nie dla mnie. słabo z reklamodawcami, trzeba poczekać z nadzieją, że cos z tego będzie.

Mnie jak najbardziej wzrost i sukces polskiej wyszukiwarki interesuje i cieszy (bo miałbym interes w dywersyfikacji), lecz pod... jednym warunkiem (drugi by się znalazł ale za cienki jestem) - brak third party SEM w G - jeżeli to robią, to adios amigo...

coz, na razie dynamika wzrostu sprzedazy jest bardzo duza, dlatego raczej nie myslimy o obnizkach cen...

skąd się bierze ta dynamika, bo klienci sami raczej nie pytają?

sorry, ale na czym opierasz swa mysl, ze klienci sami nie pytaja????

akurat NetSprint jest firma, ktora nie prowadzi w ogole wychodzacej sprzedazy, tylko opiera sie na zapytaniach od klientow...

szkoda narazie ze nie ma mozliwosci rozliczania sie za pomoca umow o dzilo bo wtedy moglbym wyswietlac reklamy na mojej stronie ale moge sie wypowiedziec na temat kontaktu z wlascicelami stron dosyc szybko odpowiadaja na maile oraz dobrym przykladmem jest to forum wiec to trzeba przyznac np onetkontekst mozna pisac 500 maili dziennie a nawet nie odpisza wiec a i stawki maja lipne wiec kolejny przyklad na plus dla adkontekst

moim zdaniem juz sa lepsi od onetu wiec na start juz jest dobrze [choc z drugiej strony trudne to nie bylo] wiec teraz zobaczymy co bedzie dalej moze przebija google ale jeszcze duzo wody w wisle musi chyba uplynac

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

coz, na razie dynamika wzrostu sprzedazy jest bardzo duza, dlatego raczej nie myslimy o obnizkach cen...

skąd się bierze ta dynamika, bo klienci sami raczej nie pytają?

sorry, ale na czym opierasz swa mysl, ze klienci sami nie pytaja????

akurat NetSprint jest firma, ktora nie prowadzi w ogole wychodzacej sprzedazy, tylko opiera sie na zapytaniach od klientow...

Źle się wyraziłem. My też opieramy się na zapytaniach od klientów, a ci nie pytają o NetSprint. Jeżeli w Google możemy zejść na 3 gr. (słownie: trzy grosze) z avg.CPC (słownie: średni CPC), to też sorry, ale pytanie rek_ było jak najbardziej na miejscu.

• 1 miesiąc temu...

moze ktos wie czy juz mozna sie rzliczac z adkontekstem za pomoca umow o dzielo

jeszcze nie ma takiej mozliwosci

O tym już wiemy. Chcielibyśmy się dowiedzieć kiedy orientacyjnie ten system rozliczania zostanie włączony? Czy długo mamy jeszcze czekać? Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności